Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Ücretsiz Oyun Star Wars: Hunters Switch ve Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu

Yeni Ücretsiz Oyun Star Wars: Hunters Switch ve Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu

Yeni ücretsiz Star Wars oyunu Star Wars: Hunters, Nintendo Switch ve mobil cihazlar için duyuruldu. Nintendo Direct sunumunda duyurulan yeni oyun Zynga ve Lucasfilm Games işbirliği ile geliştiriliyor. Detaylar haberimizde.

Star Wars: Knights of the Old Republic Devam Oyunu Yolda Olabilir

Düzenlenen Nintendo Direct etkinliğinde duyurulan yeni Star Wars oyunu ücretsiz olacak. Star Wars: Hunters, Zynga’nın Birleşik Krallık geliştiricilerinden NaturalMotion games tarafından geliştiriliyor. NaturalMotion Games, özellikle mobil oyun sektöründe popüler olan CSR Racing serisinden tanınmakta.

Star Wars: Return of the Jedi ve Star Wars: The Force Awakens arasında geçecek Star Wars: Hunters’ta oyuncular gerçek zamanlı olarak Star Wars evreninin bölgelerinde savaşa girecek. Oyuncular bir ödül avcısını, bir Stormtooper askerini veya Asi ittifakından karakterler seçebilecek.

Star Wars: Hunters, 2021 yılında Nintendo Switch, iOS ve Android için çıkışını gerçekleştirecek. Oyun için yayınlanan kısa Teaser fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

Siz Zynga ve Lucasfilm Games işbirliği ile geliştirilen ücretsiz olacak yeni Star Wars oyununu nasıl buldunuz? Çıkınca oynayacak mısınız? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Bu haber gibi birçok güncel oyun haberini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir