Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Ajanı Astra Resmen Duyuruldu

Yeni VALORANT Ajanı Astra Resmen Duyuruldu

Çıkışından önce sızdırılan yeni VALORANT ajanı Astra bu kez Riot Games tarafından reeesmi olarak duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in VALORANT‘ın kahraman havuzuna ekleyeceği sıradaki ajan belli oldu. Kozmik güçleri rakiplerine karşı kullanabilen Astra oyuna eklenmesi ile birlikte VALORANT‘ın 15. ajanı olacak. Geçtiğimiz saatlerde resmi duyurusu öncesinde sızdırılmış olan yeni VALORANT ajanı Astra uzay ve zamana hükmettiği yetenekleri ile dikkat çekiyor. Sızdırılan videosu ile birebir olarak aynı olan karakterin tanıtım videosu işe şöyle:

Sıradaki VALORANT Ajanı Astra Sızdırıldı!

Astra‘nın yetenekleri henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da paylaşılan video karakter hakkında büyük ipuçları barındırıyor. Videoya göre Astra dilediği zaman etkin hale getirebildiği bir sis bulutuna sahip olacak. Bunun yanı sıra karakter dilediğinde etkinleştirebileceği bir de sersemletme yeteneği donanmış halde karşımızda olacak. Düşmanı isteği dışında kendisine çekecek bir yeteneğinin de olduğu büyük bir ihtimal olan Astra‘nın ultisi ise oyun alanında kurşun ve diğer yetenekleri geçirmeyen bir perde oluşturacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir