Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Ajanı KAY/O Sızdırıldı!

Yeni VALORANT Ajanı KAY/O Sızdırıldı!

İpuçları önceden verilen ve oyuncular tarafından merakla beklenen yeni VALORANT ajanı KAY/O resmi tanıtımı öncesinde ortaya çıktı.

Riot Games‘in çıktığı günden bu yana gündemden hiç düşmeyen popüler rekabetçi FPS oyunu VALORANT kendine dünyanın her yerinden geniş bir oyuncu kitlesi kazanmayı başardı. Her sezon oyuna eklenen yeni haritalar ve düzenli olarak genişleyen ajan havuzu da oyunculara hem farklı oyun tarzları sunuyor hem de çeşitliliği arttırarak oyun üzerindeki ilginin kolay kolay sonunun gelmemesini sağlıyor. Oyuncular bir süredir haritaların çeşitli yerlerindeki ipuçları ve yayınlanan bazı videolar sayesinde yeni ajan üzerinde konuşmaya, yeteneklerini tartışmaya çoktan başlamışlardı. Şimdi ise yapılan sızıntılar yeni VALORANT ajanı KAY/O için ilk görüntüleri gözler önüne seriyor.

VALORANT Mobil Resmi Olarak Duyuruldu

VALORANT cephesinden yaptığı isabetli sızıntılar ile bilinen Twitter hesabı ValorLeaks tarafından sızdırılan görüntülerde yeni ajanımızın bir robot olduğu görülüyor. Bu da Summer Game Fest sunumu esnasında kısacık bir video ile gösterilen robotun yeni ajanımız olduğu konusundaki görüşleri haklı çıkartmış vaziyette. İşte o video:

İsmi KAY/O olarak sızdırılan ajan un yetenekleri ise şimdilik gizemini koruyor ancak oyuncular bir süredir sıradaki ajanın rakiplerinin yeteneklerini engelleyebileceğini konuşuyorlardı. Yeni ajanımız için elimizde henüz resmi bir tanıtım tarihi bulunmasa da Bölüm 3 ile birlikte oyuna eklenmesi planlanan ajanın en geç önümüzdeki hafta içerisinde resmi olarak gösterilmesi bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir