Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Valorant Ajanı Skye İçin Yetenek Önizlemesi Videosu Paylaşıldı

Yeni Valorant Ajanı Skye İçin Yetenek Önizlemesi Videosu Paylaşıldı

Yeni Valorant ajanı Skye, geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. 1.11 güncellemesiyle oyuna eklenecek olan Skye farklı bir destek ajanı olacak. Bugün paylaşılan Skye Yetenek Önizlemesi adlı videoyla yeni ajanımızın yetenekleri ve oynanışı hakkında detayları öğreniyoruz.

Valorant Türkiye resmi hesabı videoyu  “Yeni ajan, yeni yetenekler. Skye’la ilgili istihbarat bilgileri burada. Yeni ajan 1.11 Yaması’nda oyuna eklendiğinde Skye’ın yapabildiklerini herkese gösterin.” notuyla paylaştı.

Valorant’tan Gizemli Paylaşım!

Yeni VALORANT Ajanı Skye ‘ın Yetenekleri

C – Doğanın Şifası

“Çevrendeki takım arkadaşlarını iyileştirmek için yoğunlaş.”

Skye’ın C özelliği belli bir alan içinde bulunan tüm arkadaşlarını iyileştiriyor. Aynı Viper’ın zehir sayacı gibi Skye’ın da bir iyileştirme sayacı var ve bu sayaçtaki “iyileştirme gücü” bitene kadar herkesi iyileştirebiliyor. Özelliğin tek bir dezavantajı var o da kendimizi iyileştirememek.

Q – Av Peşinde

“Düşmanları şok eden bir Tazmanya kaplanını kontrol et.”

Yeni Valorant ajanı Skye
 Yeni Valorant ajanı Skye (Q) özelliğiyle bir Tazmanya kaplanı çağıracak.

 

Skye oyun alanına kontrol edilebilir bir Tazmanya kaplanı yolluyor, bu yaratık düşmanlara yaklaştığında aktifleştirilerek aynı Breach gibi bir şok etkisi yaratabiliyor.

E – Kılavuz Işık

“Kör eden bir şahin çağır.”

Kılavuz Işık özelliğiyle karakterimiz bir şahin çağırıyor. Bu şahin Jett’in smoke özelliği gibi mouse ile kontrol edilebiliyor ve şahine falso verilebiliyor. Şahinin özelliği ise görüş alanındaki düşmanları kör etmek.

X – İzsürenler

“Düşmanların görüşünü kısıtlayan İzsürenler çağır.”

Skye’ın ulti özelliği “İzsürenler“. Bu özelliği Spike Rush (Spike’a Hücum) modunu oynayanlar hatırlayacaktır. Çünkü özellik İkiz Kurtlar küresine oldukça benziyor. Skye ultisiyle birlikte 3 iz süren atıyor ve bu yaratıkları 3 farklı düşmanın konumuna hareketlenip onları kör edebiliyor.

Karakterin genel olarak zayıf özelliği çağırdığı tüm yaratıkların durdurulabilir olması. Şahin, Tazmanya Kaplanı ve İzsürenler ateş edilerek durdurulabilen özellikler. Skye’ın nereli olduğu, oyuna etkisinin nasıl olacağı gibi detayları öğrenmek için 3. Kısım’ı ve 1.11 güncellemesini beklememiz gerekecek.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir