Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT ”Delipop” Kaplamaları Tanıtıldı!

Yeni VALORANT ”Delipop” Kaplamaları Tanıtıldı!

 Riot Games tarafından geliştirilen 5v5 takım tabanlı rekabetçi FPS oyunu VALORANT’ın ikinci kısmın gelişinden hemen sonra çıkış yapacak Delipop ismine sahip yeni kaplamalar tanıtıldı. Detaylar haberimizde.

Nisan ayında betası başlayan 5v5 takım tabanlı rekabetçi FPS oyunu VALORANT oldukça büyük bir kitleye yayılmış ve yeni kaplamalar ve düzenli güncellemeler edinmeye devam ediyor. ”KIVILCIM” olarak adlandırılan ilk kısmın ardından yeni kısmın gelişine az bir süre kala yeni karakterimizi tanımıştık. Killjoy adı verilen Alman ve mühendis özellikli karakterimiz hakkında detaylara ilgili haberimizden ulaşabilirsiniz. Şimdi de ikinci kısımda Killjoy’un ardından gelecek yeni kaplamalar tanıtıldı.

İngilizcede ”Glitchpop” adı verilen yeni kaplama paketinin Türkçe ismi ise ”Delipop” olarak geçiyor. Yaklaşık bir buçuk dakikalık tanıtım videosunda pakette yer alacak silahları görüyoruz. Japonca hazırlanan videoda, Cyberpunk ve Japon temasının karışımını andıran bir tema bizi karşılıyor. Silahlar arasında; Frenzy, Judge, Bulldog, Odin ve Yakın dövüş bulunuyor. Videonun genel olarak bir Japon reklamı havasında olduğunu söylememiz mümkün.

VALORANT’ın ikinci kısmı ve yeni kaplama paketi ”Delipop’‘, 5 Ağustos‘ta oyuna eklenecek. Aynı zamanda yeni karakter Killjoy’da oyuna eklenmiş olacak. İkinci kısmın seçkin kaplama ödüllerinin ilk kısımdaki gibi 1000 VP olması bekleniyor.

VALORANT ve yeni gelecek kaplama paketleri hakkında görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir