Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Haritası Breeze Tanıtıldı

Yeni VALORANT Haritası Breeze Tanıtıldı

Yeni VALORANT haritası Breeze duyuruldu! Karayipler temalı yeni harita Breeze 3. Kısım’da oyuncularla buluşacak. Detaylar haberimizde.

Resmi VALORANT Twitter hesabından yapılan paylaşımla yeni harita duyuruldu. VALORANT, yaptığı paylaşımla tatil havasına çok da alışmamamız gerektiğini söyleyerek oyuncuları uyardı. Üçüncü kısımla birlikte oyuna eklenecek olan Breeze haritasının tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yeni VALORANT haritası, Karayipler’de yer alıyor. Haritanın öne çıkan özellikleri uzun menzilli çatışmalar ve açık alanlar olacak. Her haritada farklı oyun stillerini öne çıkarmaya çalışan Riot, Breeze ile dar koridorlar ve ani karşılaşmalardan biraz uzaklaşıp açık alanda uzak menzilli çarpışmalara önem verecek. VALORANT evrenini palmiye ağaçları ve kumlarla birleştiren yeni harita hakkında 1 Nisan’da ipuçları paylaşılmıştı.

Breeze Hakkında Önceden Paylaşılan İpuçları

1 Nisan’da yapılan “Gece Pazarı” paylaşımında ufak ipuçları paylaşılmıştı. Gece Pazarı duyurusunda kullanılan görselde iki ifade dikkatimizi çekmişti. “CARIB” ve üstü çizili biçimde bulunan “BREEZE” ifadeleri yapılan paylaşımda öne çıkan şifrelerdi, bugün yeni haritanın duyurulmasıyla birlikte şüphelerimizin doğru çıktığını öğrenmiş olduk. “Carib.” kısaltması Karayipler’i temsil ederken “Breeze” de haritanın ismini belirtiyor. Paylaşımı ve yorumlarımızı tekrar gözden geçirip hafızanızı tazelemek isterseniz yazımızı okuyabilirsiniz:

Yeni VALORANT Haritası Karayiplerde Olabilir

Breeze
Breeze haritasından paylaşılan bir görsel.

Yeni VALORANT Haritası Breeze Ne Zaman Çıkacak?

VALORANT 2. Kısım’ın bitmesine 4 gün kaldı. Yapılan açıklamaya göre Breeze 3. Kısım ile birlikte çıkacak. Bu durumda yeni haritayla 26 Nisan’dan sonra buluşabiliriz! 4 gün sonra bitecek 2.Kısım’da ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemeyi unutmayın, çünkü süre dolunca ilerlemeniz sıfırlanacak ve yepyeni ödülleriyle 3. Kısım aktif hale gelecek. Yeni haritayı ve olası yeni ajanları heyecanla bekliyoruz, bakalım VALORANT 3. Kısım’da bize neler sunacak?

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir