Anasayfa > Oyun Haberleri > Yerli Yapım Angelic Resmi Tanıtım Videosu İle Karşımızda

Yerli Yapım Angelic Resmi Tanıtım Videosu İle Karşımızda

Özellikle biz Türk oyuncuları daha şimdiden heyecanlandırmayı başarmış olan yerli yapım Angelic resmi tanıtım videosu ile bizlerle. Detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda Metaverse Game Studio‘nun oturduğu Angelic ilk duyurusundan bu yana özellikle yerli oyuncuların en çok beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Sıra tabanlı strateji türünün başarılı bir örneği olacağı her halinden belli olan yapım biz oyuncuları uzak bir gelecekte geçen karanlık bir bilim kurgu öyküsüne ortak olmaya davet ediyor. Grafikleri ve atmosferi ile olduğu kadar hikayesiyle de dikkat çeken yapımda 28. yüzyıla doğru bir yolculuğa çıkacağız. Bu gelecekte şirketler ve ”melekler” olarak da adlandırılan neo-insanlar arasındaki bir savaştan 200 yüzyıl sonrasında başlayan hikayemizde meleklerin savaşın ardından çekildikleri uzaydan tekrar dünyaya döndüklerini göreceğiz. Elbette ki 200 yıldır dünyayı karşılarında bir güç olmadan domine etmeye alışmış olan şirketler durumu pek de hoş karşılamayacaklar. Tüm bunlara ek olarak hızla yayılan bir hastalık da uzaydaki kolonileri ele geçirmektedir.

Yüksek Bütçeli Türk Bilim Kurgu Oyunu Angelic

Resmi tanıtım videosu ile beklentilerimizi bir kat daha yükselten yerli yapım Angelic biz oyunculara işte böyle bir atmosfer vadediyor. Bu karanlık ve başarı ile kurgulanmış atmosfer harika bir hikaye ve dikkat çekici grafikler ile birleşince de ortaya nasıl bir eser çıkacağını hep birlikte göreceğiz. Steam sayfasına buradan göz atabileceğiniz yapım Türkçe de dahil olmak üzere tam 12 farklı dil desteğine sahip. Çıkış tarihi henüz belli olmayan, daha doğrusu ”tanrıça izin verdiği vakit” çıkacak olan sıra tabanlı strateji türündeki yapım için bizler şimdiden oldukça heyecanlıyız.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir