Anasayfa > Listeler > Yılbaşında Oynanabilecek Video Oyunları Listesi

Yılbaşında Oynanabilecek Video Oyunları Listesi

Yılbaşında oynanabilecek video oyunları özellikle bu sene hepimizin aradığı bir eğlence. Çoğumuzun virüs salgını sebebiyle evlere tıkıldığı bu günlerde online olarak nasıl eğlenebilirsiniz? Online bir yılbaşı partisi düzenlemek isteyenler varsa bu liste tam size göre.

Yılbaşında Oynanabilecek Video Oyunları Listesi

1) Among UsAmong Us Nasıl Güncellenir? 2020 Bilgisayar - Mobil | Gamerozzi

Arkadaşlarınızla bir uzay aracında görevler yaparak gemimizi kurtarmaya çalıştığınız bu oyunda “impostor” adı verilen katillerden kaçıyoruz. Arkadaşlarımızdan hangisinin katil hangisinin takım arkadaşı olduğunu bulmak ufak kavgalara sebep olsa da bu modern “vampir-köylü” oyununda çok eğleneceğinizden eminiz.

Mobil: Ücretsiz
Steam: 8.40 Lira
Epic Games: 6.40 Lira

2) Pummel Party

Pummel Party – Karma Crew

İnteraktif bir masa oyunu mu? Zar atıp kutucuklarda ilerleyebildiğimiz Pummel Party arkadaşlarımızla kapıştığımız özel bölümlere sahip. Bu yılbaşında Pummel Party eğlenceli bir tercih olabilir.

Steam: 15 Lira

3) Business Tour

Business Tour - Board Game with Online Multiplayer on Steam

Eğlenceli bir Monopoly alternatifi arıyorsanız bu bedava oyun tam da size göre. Daha basitleştirilmiş ve hızlı oyun sistemiyle arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Steam: Ücretsiz

Mobil: Ücretsiz

4) Monopoly Plus

MONOPOLY PLUS Uplay CD Key | Buy cheap on Kinguin.net

Monopoly’nin dijital uyarlaması olan Monopoly Plus’ta arkadaşlarınızla orijinal Monopoly keyfini sınırsız yaşayabilirsiniz.

Steam: 27,19 TL

Epic Games: 30,79 TL

5) Gartic.io

Gartic.io - Draw, Guess, WIN 1.4.11 Apk Download - io.gartic.Gartic APK free

Tabu’nun çizerek oynanan kısmını hatırlıyorsunuzdur. Gartic.io oyunculara rastgele kelimeler veriyor ve oyuncular kelimeleri çizerek anlatarak puan kazanmaya çalışıyor. Gülme ve eğlence garantili bu oyuna mobilden ve bilgisayar tarayıcılarından ücretsiz ulaşabilirsiniz.

6) Tabletop Simulator

What is Tabletop Simulator and Why Should You Use It? – Imperial Discipline

Oynanabilecek her türlü masaüstü oyunu içeren sınırsız bir sandbox arıyorsanız Tabletop Simulator tam da size göre. Satrançtan pokere, her türlü kağıt oyunundan RPG oyunlara aradığınız her şeyi bulabilir hatta kendi oyunlarınızı uydurabilirsiniz.

Steam: 15,50 TL

7) Comedy Night

Comedy Night Steam'de %50 İndirimli

Şarkılar söyleyip espriler yaptığınız bir talk show programına sahip olmak istiyorsanız Comedy Night doğru bir seçim olacaktır. Arkadaşlarınıza ufak gösteriler yapıp birbirinizi oylayacağınız bu yarışma programında sınırsız eğlence sizi bekliyor.

Steam: 5,00 TL

Mobil(Comedy Night Live): Ücretsiz

Yılbaşında arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz ucuz ama eğlenceli, yaratıcı yeni oyun önerilerinizi yorumlara bırakabilirsiniz. Mutlu yıllar 🙂

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir