Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Ajanı Yoru’nun Tanıtım Videosu Paylaşıldı

Yeni VALORANT Ajanı Yoru’nun Tanıtım Videosu Paylaşıldı

Yeni güncellemeyle oyuna eklenecek olan VALORANT ajanı Yoru’nun etkileyici tanıtım videosu oyuncularla paylaşıldı.

Oyuna eklenecek olan ajanları teker teker videolarla tanıtan Riot Games, bu işi her seferinde daha etkileyici bir şekilde yaparak oyuncuları şaşırtmayı başarıyor. İkinci bölümle birlikte VALORANT’a eklenecek olan düellocu Yoru’nun tanıtım videosu sonunda paylaşıldı.

Özellikle saldırı için çok etkili bir şekilde kullanılabilecek işlevsel yeteneklere sahip olan ajanın potansiyeli bu videoda çok net biçimde görülebiliyor. Gerektiği zaman görünmez olup rakiplerinin ruhu duymadan yapılan saldırılar, gerektiği zaman ölümden kaçmak için ışınlanmalar gibi klas hareketler bu video ile oyunculara sunuluyor.

yoru

Yoru’nun Tanıtım Videosu

Yeni ajanın birçok farklı durumda uygulayabileceği stratejileri gösteren videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Riot Games, oynanışı çok net sunarken sinematik ögeleri de ihmal etmeyerek etkileyici bir tanıtım videosuyla karşımıza çıkmış.

Paylaşılan videoda Yoru’nun teoride çok etkili olan yeteneklerinin gerçek oyundaki yansımasını da görebiliyoruz. Reyna, Killjoy ve Skye’da gördüğümüz üzere VALORANT’a eklenen yeni ajanlar ilk başta her seferinde “Çok güçlü” olarak nitelendiriliyor, bakalım Yoru oyun dengelerini nasıl etkileyecek?

VALORANT’ın İkinci Bölümü: Birlik

VALORANT’ta yeni bir sayfa açacak olan ikinci bölüm Birlik, geçtiğimiz günlerde paylaşılan fragmanla oyunculara tanıtılmıştı. Paylaşılan sinematik videoda Yoru’yu resmî olarak görüp karakteri konusunda yeni ipuçlarına sahip olmuştuk. Aşağıdan videoyu izleyebilir, butona tıklayarak da yeni bölüm Birlik’in tanıtımıyla ilgili haberimize ulaşabilirsiniz.

Birlik, Yeni Fragmanla Tanıtıldı

Yoru’nun VALORANT’taki dengeleri nasıl değiştireceğini düşünüyorsunuz? Sizce ajan sanıldığı kadar güçlü mü, çıkmasının çok kısa bir süre ardından zayıflatmayla karşılaşacak mı? Fikirlerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir