Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’ın İkinci Bölümü Birlik, “GERİ AL” Fragmanıyla Tanıtıldı

VALORANT’ın İkinci Bölümü Birlik, “GERİ AL” Fragmanıyla Tanıtıldı

VALORANT’ın birinci bölümü Kıvılcım sona eriyor. Oyunda yeni bir sayfa açacak olan Birlik, yayımlanan yeni fragmanla birlikte oyunculara duyuruldu.

VALORANT’ta yeni bir sayfa açılıyor. Altı ay süren, Kıvılcım adındaki oyunun ilk bölümü sona ererken Birlik adındaki ikinci bölüme adımımızı atıyoruz. Paylaşılan “GERİ AL” videosuyla birlikte adı Yoru olması beklenen yeni ajana sinematik bir gözle bakarken kıran kırana bir 2v2 mücadele izliyoruz.

VALORANT’ta İsim Değiştirme

Videoda Phoenix ve yeni ajan Yoru kurulan Spike’ı kurmaya çalışıyor, Viper ve Jett ise onları durdurmak için ellerinden geleni yapıyor. 12 Ocak tarihinde başlayacak olan Birlik, aşağıdaki sinematik fragmanla oyunculara duyuruldu.

2. Bölüm Birlik, “GERİ AL” Fragmanıyla Tanıtıldı

Daha önce yetenekleri sızdırılmış olan Yoru hakkındaki bilgiler, bu fragmanla birlikte doğrulanmış oldu. Oyuna Düellocu rolünde eklenecek olan Yoru’nun yetenekleri GERİ AL fragmanında gösteriliyor. Boyutlar arasında sadece ayak izi bırakarak ilerleyebilmesinden, rakiplerinin üzerinde avantaj sağlamak için ışınlanmasına kadar birçok işlevsel yeteneği olan ajanın potansiyeli de bu sinematikle birlikte görülmüş oluyor.

yoru

VALORANT’ın yeni düellocusu Yoru’yu resmî olarak pek görmesek de kendisinin yetenekleri daha önce sızdırılmıştı. Oyunun on dördüncü ajanının yetenekleri arasında sahte ayak izleri göndermek, görünmez olmak, flaş bombası atmak ve kısa bir mesafe için ışınlanmak bulunuyor. Bu yetenekler de yeni paylaşılan fragmanla doğrulanmış oldu. Buraya tıklayarak VALORANT’ın yeni ajanının yeteneklerini izleyebilirsiniz.

Oyunun on dördüncü ajanının Spotify oynatma listesi dün akşam paylaşılmıştı. Bütün ajanların arka planına, kişiliğine yönelik şarkılarla oynatma listeleri oluşturan VALORANT ekibi, yeni ajan için de bu ritüelden vazgeçmedi. Buraya tıklayarak ismi Yoru olması beklenen yeni ajanın çalma listesini inceleyebilirsiniz.

Oyunun ikinci bölümü olan Kıvılcım hakkında daha fazla bilgiye 12 Ocak tarihinde sahip olacağız.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Harika fevkalade valla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir