Anasayfa > Oyun Haberleri > Zeno Clash, Clash: Artifacts of Chaos İle Geri Dönüyor

Zeno Clash, Clash: Artifacts of Chaos İle Geri Dönüyor

Zeno Clash uzun sessizliğini Clash: Artifacts of Chaos ile bozdu. Ace Team, Zenozoik dünyasını oyunculara geri getirmek için kolları sıvadı. Detaylar haberimizde.

Dün gerçekleşen Nacon Connect etkinliğinde açıklanan bir diğer oyun Clash: Artifacts of Chaos oldu. Zeno Clash ile aynı evrende geçecek oyun, oyunculara eğlenceli bir “First Person” dövüş oyunu sunmayı amaçlıyor. 2009 yılında çıkan, garip mi garip Zenozoik dünyasında geçen Zeno Clash, oyuncuları, birinci şahıs kamerasından yumruk yumruğa bir dövüş deneyimiyle tanıştırmıştı. Zeno Clash’in devam oyunu Artifacts of Chaos, Haziran 2022 tarihinde bizlerle olacak.

Nacon Connect etkinliğinde paylaşılan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Nacon Connect etkinliğinde duyurulan bir diğer oyun Test Drive Unlimited Solar Crown hakkındaki yazımızı butona tıklayarak okuyabilirsiniz:

Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Belli Oldu

2013 yılında çıkardığı devam oyunuyla oyuncuları hayal kırıklığına uğratan Ace Team, orijinal oyunun çizgisinden de ayrılmıştı. Bu başarısızlığın ardından çeşitli projelere odaklanan ekip The Eternal Cylinder ve The Deadly Tower of Monsters oyunlarıyla piyasayı hareketlendirmeye çalıştırmıştı. Ne yazık ki bu oyunlar da oldukça vasat performanslar sergileyerek firmaya fazla parlama fırsatı tanımamıştı. İşte şimdi Ace Team, orijinal Zeno Clash oyunuyla aynı evrende geçecek, aynı perspektifi taşıyacak yeni oyun Clash: Artifacts of Chaos ile geliyor. Andres, Carlos ve Edmundo Bordeu kardeşlerin isimlerinin baş harflerini taşıyan Şilili oyun stüdyosu Ace Team, 1990 yılında kurulduğundan beri onlarca oyunla karşımıza çıkmıştı. Haziran 2022’de gelecek oyunun Steam sayfasından istek listenize ekleyebilirsiniz.

 

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir