Anasayfa > Oyun Haberleri > Zoom Platformu Artık Oyunlar İçeriyor

Zoom Platformu Artık Oyunlar İçeriyor

45 milyarın üzerinde kullanıcıya sahip popüler video konferans platformu Zoom artık oyunlara sahip.

Online eğitim döneminde sıkça adını duyuran Zoom artık uygulamalara sahip. Bu uygulamaların içerisinde arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz oyunlar da mevcut. Platforma eklenen oyunların hepsi çevrimiçi olmakla beraber görüşmede olduğunuz kişilerle eşzamanlı oynayabileceğiniz türden.

Oyunlarımızın arasında sohbet programı sunucusu Ellen DeGeneres tarafından hazırlanmış bir oyun bile bulunmakta. ”Heads Up !” adlı oyun Android ve iOS platformlarında uzun süredir bulunmakla beraber artık Zoom’da da varlığını gösteriyor. Heads Up !, platformumuza eklenen tek oyun değil tabii ki. Eklenen yeni oyunlardan bir tanesi de Werewolf with Friends. Werewolf with Friends kısaca Town of Salem’in Zoom’a uyarlanmış bir versiyonu. Platformdaki güncel oyun sayısı an itibariyle dokuz tane. Peki bu oyunlarımız neler?

Zoom Platformuna Eklenen Oyunlar

  1. Heads Up ! 
  2. LGN Poker
  3. Team Games
  4. Ask Away
  5. Meetings.fun
  6. Just Say The Word!
  7. Gaggle Party
  8. Werewolf with Friends
  9. Dive

Zoom platformuna uygulamalar ekleyerek çok büyük bir yenilik yaptığını söyleyemeyiz çünkü bu tarz takımlı uygulama ve oyunlar Microsoft Teams’de de bulunmakta. Hatta iş ortamında sıkça kullanılan Slack uygulamasında da oyunlar bulunmakta. Zoom’a eklenen uygulamaların ve oyunların iyi yanı iş yerini daha eğlenceli hale getirmek diyebiliriz. Belki de Zoom ilerleyen vakitlerde oyun ve uygulama konusunda kendisini rakiplerinin önüne geçirmek için bir hamle yapar.

Hakkında Baran Dilli

Küçüklükten beri teknoloji ve oyunlara meraklı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir