Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Slack Amazon’la İşbirliğine Gidiyor

Slack Amazon’la İşbirliğine Gidiyor

Slack ve Amazon uzun süreli bir işbirliği için kolları sıvadı. Anlaşmaya göre Amazon çalışanları artık Slack kullanacak. Detaylar haberimizde.

Coronavirüs pandemisinin en çok yaradığı sektörlerden biri de kuşkusuz internet üzerinden iş yürütmeyi sağlayan uygulamalar ve platformlar oldu. Pandemi esnasında patlayan Zoom uygulamasının yanında, çalışanların takım arkadaşlarıyla online ofisler kurabildiği Slack türevi uygulamalar da kullanıcı sayılarında önemli artışlar gördü.

Rekabetin birden arttığı sektörde, Slack’in en önemli rakibi Microsoft Teams. Slack, Microsoft Team’e karşı elini güçlendirmek için oldukça önemli bir hamle yaptı. Teknoloji devi Amazon’la uzun süreli bir anlaşmaya giden Slack, artık Amazon’un seçtiği uzaktan çalışma servisi olacak. Anlaşma bununla da sınırlı değil. Slack ses ve görüntülü konuşma özelliklerini de Amazon Chime‘a aktaracak.

Amazon Çin Malı Akü Yüzünden Dava Edildi

Anlaşmanın en önemli kısmı ise, Amazon çalışanlarının artık işlerini Slack üzerinden yürütecek olması. Slack’in bugüne kadarki en büyük müşterisi, 350.000 çalışanı Slack kullanan IBM idi. Slack üzerinde koordine olacak Amazon çalışanlarının sayısı ise 840.000 civarında.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir