Anasayfa > Espor Haberleri > 1907 Fenerbahçe Espor Apex Legends Dünya Şampiyonası Yolcusu!

1907 Fenerbahçe Espor Apex Legends Dünya Şampiyonası Yolcusu!

Kurulduğu yıldan itibaren bir çok uluslararası başarıya imza atan 1907 Fenerbahçe Espor Apex Legends Dünya Şampiyonası’na gidiyor.

Geçtiğimiz günlerde VALORANT kadrosunu da duyuran ve 10’dan fazla oyunda boy gösteren 1907 Fenerbahçe Espor, son zamanların en popüler oyunlarından Apex Legends‘ın rekabetçi arenasında da kozlarını paylaşıyor. Ünlü takım, Apex Legends’ın en büyük turnuvası olan 1.000.000 dolar ödüllü Global Series Championship 2021‘e katılabilmek için Winter Circuit serilerinde mücadele etti. Winter Circuit #1 ve #2‘yi MEA bölgesinde ikinci sırada tamamlamayı başardı.

Winter Circuit #3‘ü ise şampiyon olarak tamamlayan takım, serinin dördüncü ayağı başlamadan dünya şampiyonası biletini garantiledi. 1907 Fenerbahçe, Winter Circuit’in ilk üç ayağında gösterdiği başarıyla genel dünya sıralamalarında 13. sıraya yükselmeyi başardı. Ayrıca Middle East & Africa bölgesinde de birinciliğini korudu.

1907 Fenerbahçe elde ettiği bu başarıyla 1.000.000$’lık ödül havuzu için mücadele edeceği Global Series Championship 2021’e katılmayı garantiledi. Takımın genel menajeri Emre Aksoy ise takımın bu başarısını SaveButonu‘na şu sözlerle anlattı:

“Kuruluşumuzdan bu yana birçok ülkede Fenerbahçe ismini taşıdık. Apex Legends takımımız sayesinde takımımızın renklerini bu sefer de Japonya’da gururla taşıyacağız. Türk takımları genelde bu tür organizasyonlara gidiyor ve istedikleri sonuçlardan maalesef uzak ayrılıyorlar. Fakat Apex Legends takımımız ile dünyada da iyi bir derece yapma şansımız olduğunu düşünüyorum. Değerli oyuncularımız dünya çapında elde ettikleri bu başarıyla taraftarımızın desteğini hak ediyor. Oyuncularımızı ve ekibimizi bir kez daha tebrik ederim.”

Alperen Mehmet “LDraconiaN” Özsoy, Umut “PinkyFinky” Zeytünlü, Gökhan “Cathryan” Saral ve takımın koçu Oğuz “MrTabu” Yedikardeş ülkemizi yurtdışında çevrimdışı olarak gerçekleşecek turnuvada fiziksel olarak temsil etme imkanı bulacak.

Uluslararası rekabetçi alanda bizleri ve ülkemizi temsil edecek olan 1907 Fenerbahçe Espor’a Global Series Championship 2021’de başarılar diliyoruz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir