Anasayfa > Espor Haberleri > 1907 Fenerbahçe Kış Mevsimi Finalinde!

1907 Fenerbahçe Kış Mevsimi Finalinde!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi’nde yarı finaller bugün oynanan FB – AUR mücadelesiyle başladı. 5 maçlık serinin sonucunda adını finale yazdıran ekip 1907 Fenerbahçe oldu.

Şampiyonluk Ligi’nde çeyrek finallerin ardından sıra yarı finallerde. Yarı final eşleşmeleri bugün oynanan 1907 Fenerbahçe – Team AURORA mücadelesi ve yarın oynanacak wildcats – Dark Passage mücadeleleriydi. İlk finalist, 3-2’lik heyecanlı serinin sonucunda 1907 Fenerbahçe oldu.

Seri, tamamen otoritelerin tahminlerinin aksine gelişti. 3-0’lık mutlak Fenerbahçe galibiyeti bekleyen yorumcuların yanında, Aurora’ya ufacık bir şans verip 3-1 Fenerbahçe galibiyeti tahmininde bulunan yorumcular da vardı. Seri böyle gelişmedi.

3.maçın sonunda, skor tabelası 2-1’lik Aurora üstünlüğünü gösteriyordu. Finale bir adım uzaklıkta olan Aurora, son iki maçta ilk üç maçtan tamamiyle alakasız bir performans çizip kaybederek elenen ekip oldu. Belki de burayı Aurora’nın kötü oynamasıyla değil, Fenerbahçe’nin kendini bulmasıyla da yorumlayabiliriz.

Serinin en değerli oyuncusu birkaç gömlek farkla Fenerbahçe orta koridoru Ersin “Blue” Gören‘di. Özellikle dördüncü ve beşinci maçlardaki sırasıyla LeBlanc ve Ryze performansıyla göz dolduran genç yetenek, finaldeki rakibine de gözdağı vermeyi başardı diyebiliriz.

Yarın oynanacak Dark Passage – wildcats mücadelesinin ardından son finalist de belli olacak ve Kış Mevsimi Finali’ni bekliyor olacağız. Rakibi kim olur bilinmez ancak doğruyu söylemek gerekirse Fenerbahçe bu seride beklenenin altında bir performans sergilemiş olsa da, son iki maçtaki ezici üstünlüğüyle beraber hâlâ ne kadar güçlü bir takım olduğunu herkese göstermeyi başardı.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir