Anasayfa > Espor Haberleri > 1907 Fenerbahçe Sarsılıyor: Farfetch ve Blue Arasında Neler Oldu?

1907 Fenerbahçe Sarsılıyor: Farfetch ve Blue Arasında Neler Oldu?

VFŞL 2020 Kış Mevsimi Şampiyonu 1907 Fenerbahçe, takım içi tartışmalarla kasıp kavruluyormuş. Son şampiyon, dün yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon destek rolünde Farfetch yerine Japone’un mücadele edeceğini duyurdu. Ne olduysa bu duyurudan sonra oldu.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin son şampiyonu 1907 Fenerbahçe’den hiç beklemediğimiz birtakım haberler aldık. Profesyonel ekip, dün paylaştığı tweet ile destek rolünde Farfetch yerine Japone’un rol alacağını duyurduktan sonra ortalık karıştı. Öncelikle Farfetch’in takımla bağının koptuğunu duyuran o tweeti paylaşalım:

Bu tweet üzerine başarılı oyuncu Berk “Farfetch” Badur, takımdan ayrıldığını doğrulayan ve eski takım arkadaşlarına teşekkür ettiği bir tweet attı. O tweet şuydu:

Görüldüğü üzere, burada Farfetch, takım arkadaşı Ersin “Blue” Gören’e teşekkür etmiyor. Bu tweet’inin altına cevap olarak yurtdışında bizi temsil etmeye devam eden Hades cevap olarak “Neden seni split boyunca sen takımda varken ve yokken taşıyan adama teşekkür etmedin?” şeklinde bir tweet attı. Bu tweeti sizlerle paylaşmıyoruz çünkü Hades, bu tweeti silmiş durumda. Hades’in bu tweetine ise geçtiğimiz sezonun MVP’si ve bu olayın baş kahramanlarından biri olan Blue’nun cevabı gecikmedi:

Farfetch mi, Blue mu, yoksa 1907 Fenerbahçe mi?

Bu tweet’ten sonra ortalık karıştı. Taraftarların Farfetch ve Blue’yu destekleyenler olarak ikiye ayrıldığını gördük. Kimi taraftar ise kulübün büyüklüğünün oyuncular bazına indirilmemesi gerektiğini düşünüyordu. Olaylar büyüme aşamasındayken, Farfetch hiç gecikmeden Twitch üzerinden bir canlı yayın açtı ve olan biteni detaylarıyla anlattı. Yayının yarısından sonra Farfetch’in bulunduğu Discord’a gelerek olayları biraz daha tarafsız açıklamaya çalışan bir diğer isim ise 1907 Fenerbahçe’nin ikinci koçu Ali “craft1x” Aklan idi.

Farfetch bu yayının tamamını Youtube kanalına yükledi. O videoyu da buraya bırakıyoruz. İzledikten sonra kimin haklı, kimin haksız olduğuna siz karar verin.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir