Anasayfa > Oyun Haberleri > 1984’ten İlham Alan Orwell Oyun Serisinde Bir Haftalık Özel İndirim!

1984’ten İlham Alan Orwell Oyun Serisinde Bir Haftalık Özel İndirim!

George Orwell’in 1984 kitabından ilham alınarak yapılmış olan Orwell serisi, bütün ögeleriyle Steam’de haftalık bir fırsatla karşımıza çıkıyor.

Orwell, bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen bir oyun. “Orwell” adlı bir yazılıma bağlanarak potansiyel tehdit olarak gördüğümüz vatandaşları gözetleyip ülkenin güvenliğini koruduğumuz oyun, güvenlik-özgürlük ikilemini konu alıyor. Oyunda yaptığınız seçimler hikâyenin gidişatını ve sonu etkiliyor. Orwell: Keeping an Eye on You ve Orwell: Ignorance is Strength olarak sırasıyla iki oyun içeren seride büyük bir indirim bulunuyor. Steam’den erişebileceğiniz indirim bir hafta boyunca sürecek. İngilizceniz varsa ve oyunları oynamadıysanız Orwell’i en azından bu ucuz fiyattayken denemenizi öneririz.

orwell

Osmotic Studios’un geliştirdiği serideki iki oyun ve ikinci oyunun müziği Steam’de indirime girdi. Vatandaşları güvenlik için gözetlediğimiz, oyunda yaptığımız seçimlere göre farklı sonlarla biten Orwell’in ilk oyunu %75’lik indirimle 4.62 TL’ye düşmüşken ikinci oyunu %40’lık bir indirimle 11.10 TL karşılığında Steam’de satılmakta. İki oyunu birlikte alırsanız paketi 11.78 TL’ye getirebilirsiniz. İkinci oyunun soundtrack’i de oyunla birlikte de kendi başına da indirime girmiş durumda.

Hayvan Çiftliği Oyun Olarak Karşımıza Çıkıyor!

Kitaplardan ilham alınarak geliştirilen oyunların sayısı hızla artmakta. Geçtiğimiz günlerde duyurulan, Orwell’in başka bir kitabı olan “Hayvan Çiftliği”nin oyun uyarlamasının duyurulmasıyla birlikte Kafka’nın Dönüşüm kitabından ilham alınarak çıkan bir oyunla da karşı karşıyaydık.

Kafka’nın Romanından Esinlenen “Metamorphosis” Oyunu Çıktı!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir