Anasayfa > Espor Haberleri > 2021 LCK Yaz Mevsimi İlk Hafta Maçları Tamamlandı

2021 LCK Yaz Mevsimi İlk Hafta Maçları Tamamlandı

Çarşamba günü Fredit BRION ve Liiv SANDBOX arasındaki karşılaşma ile başlayan 2021 LCK Yaz Mevsimi ilk hafta karşılaşmaları sona erdi.

9 Haziran Çarşamba günü Fredit BRION ve Liiv SANDBOX arasında oynanan karşılaşma ile başlayan LCK, çekişmeli maçlara sahne oldu. Liiv SANDBOX‘ı 2-0 ile geçen Fredit BRION, ligin ilk galibiyetini alan takım oldu.

Mevsim başlangıcından önce LCK yönetimi, Yaz Mevsimi karşılaşmalarının LoL Park‘ta oynanacağını duyurmuştu. Sahnede vadi heyecanı bu hafta başladı. Haftanın en çok beklenen karşılaşmalarından Gen.GDRX karşılaşmasında gülen taraf 2-1 ile Gen.G olurken, T1DWG KIA karşılaşmasını yine 2-1 ile DWG KIA kazandı. İlk hafta karşılaşmalarının ardından Gen.G, Afreeca Freecs ve Nongshim REDFORCE hiç mağlubiyet almayarak puan tablosunun başını çektiler. Öte yandan, hiç galibiyet alamayan DRX, Liiv SANDBOX ve Hanwha Life Esports lig sıralamasının sonunda bulunuyor. Fredit BRION, DWG KIA, T1 ve KT Rolster‘ın bir galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunuyor.

Karşılaşmaların tamamına buradan; puan tablosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

İşte ilk haftadan geriye kalan bazı görüntüler:

2021 LCK Yaz Mevsimi İlk Hafta İstatistikleri

Toplamda 14 oyuncu “maçın oyuncusu” seçildi. Bunların arasından Nongshim REDFORCE orta koridoru Gori, Afreeca Freecs üst koridoru Kiin ve Fredit BRION orta koridoru Lava 3 kez maçın oyuncusu seçilerek öne çıkan isimler oldu. Şampiyonlar arasından Rumble 16 kez seçilerek en çok seçilen şampiyon oldu. Ne var ki, onu seçen takımlara 5 galibiyet 11 mağlubiyet getiren Rumble, takımların yüzünü güldürmedi. 10 kez seçilen ve seçen takımlara 8 galibiyet 2 mağlubiyet getiren Akali, haftanın en yüksek kazanma oranına sahip şampiyonu oldu.

2021 LCK Yaz Mevsimi‘nin ikinci haftası 16 Haziran Çarşamba günü Nongshim REDFORCE ve DRX arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. En çok beklenen karşılaşma 17 Haziran Perşembe günü MSI finalisti DWG KIA ve namağlup konumda olan Afreeca Freecs arasındaki karşılaşma olacak.

İlk hafta oynanan karşılaşmalar LCK‘in Yaz Mevsimi‘nde de bizlere enfes karşılaşmalar izleteceğinin habercisi gibi görünüyor. Tüm LCK hayranlarına keyifli seyirler dileriz.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir