Anasayfa > Espor Haberleri > 2021 LCS Yaz Mevsimi İlk Hafta Karşılaşmaları Geride Kaldı

2021 LCS Yaz Mevsimi İlk Hafta Karşılaşmaları Geride Kaldı

Merakla beklenen 2021 LCS Yaz Mevsimi, TSİ 5 Haziran 01.00’de oynanan Team Liquid – TSM karşılaşmasıyla başladı.

Team Liquid ve TSM arasında oynanan karşılaşma ile başlayan LCS, yaz mevsimi ile vadiye dönüş yapan ilk büyük lig oldu. Çekişmeli geçen ve 17-17 biten maçın sonunda rakibini yenen TSM, 2021 LCS Yaz Mevsimi‘nin ilk galibiyetini almış oldu.

Mevsimin İlk Haftasının Ardından Takım Raporları

2021 LCS Bahar Mevsimi‘nin kazananı olan ve MSI‘da LCS‘i temsil eden Cloud9 için mevsim pek iyi başlamadı. Önce ligin sonuncusu Golden Guardians‘a yenilen Cloud9, haftanın ikinci karşılaşmasında 100 Thieves‘e yenildi. Haftanın son maçında Team Liquid‘i yenen ekip, bizlere tekrardan MSI‘da gösterdiği sallantılı performansı hatırlattı.

TSM ve Immortals ilk haftada tüm maçlarını kazandı. Geçtiğimiz günlerde kripto para borsası FTX ile sponsorluk anlaşması imzalayan TSM lige hızlı bir giriş yaptı ve ilk haftada etkileyici takım oyunlarıyla tüm rakiplerini alt etti. Bunun yanında Immortals nispeten kolay bir fikstüre sahipti fakat haftanın ilk maçında favori olarak gösterilmedikleri 100 Thieves karşısında gülen taraf oldu.

100 Thieves, Dignitas ve FlyQuest bu hafta 2 galibiyet alırken Cloud9, Golden Guardians ve Team Liquid haftayı 1 galibiyet ile kapattı. Evil Geniuses ve Counter Logic Gaming bu hafta galibiyet yüzü göremedi. Tüm skorlara buradan erişebilirsiniz.

İşte ilk haftadan geriye kalan bazı anlar:

2021 LCS Yaz Mevsimi İlk Hafta İstatistikleri

Mevsimin ilk haftası 11.11 yamasında oynandı. Bu hafta tam 13 farklı oyuncu MVP seçildi. Haftanın Oyuncusu Türkiye’de Dark Passage takımında da forma giyen Immortals takımının ormancısı Xerxe oldu. En çok seçilen şampiyonlar 11 maç ile Leona ve Rumble oldu fakat iki şampiyon da haftayı 5 galibiyet 6 mağlubiyet ile kapatarak takımlarının yüzlerini güldürmedi. Haftanın en çok kazandıran şampiyonu 9 maçta seçilen ve 7 galibiyet getiren Tristana oldu.

2021 LCS Yaz Mevsimi sonunda Worlds’e giden 3 takımın hangileri olacağı merak konusu. İlk hafta oynanan karşılaşmalar rekabetin yoğun olduğu bir mevsim izleyeceğimizin sinyallerini veriyor.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir