Anasayfa > Blog > Assassin’s Creed Unity Sistem Gereksinimleri – Kaç GB?

Assassin’s Creed Unity Sistem Gereksinimleri – Kaç GB?

AC Unity sistem gereksinimleri nelerdir? Assassin’s Creed Unity kaç GB? Oyunun sistemsel taleplerini listeledik.

Assassin’s Creed serisinin en tartışmalı oyunlarından biri olan Unity oyuncuları Fransız İhtilali’nde aksiyon dolu bir serüvene davet ediyor. Arno Dorian adlı bir suikastçıya hayat verdiğimiz yapımda hem Suikastçı Kardeşliği’nin Fransa’da yaşadıklarına şahit oluyor hem de tarihi figürlerle tanışıyoruz.

Assassin’s Creed Hangi Sırayla Oynanır? – Oynama Sırası

Kimi sekanslarda Eyfel Kulesi’ni dahi gördüğümüz yapımda Napoleon Bonaparte gibi kritik bir isim de yer alıyor. Peki sevilen oyun kaç GB yer kaplıyor? Oyunun sistemsel gereklilikleri nelerdir?

Assassin’s Creed Unity Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi:Windows 7 Service Pack 1 ya da Windows 8 ve 8.1 64-bit işletim sistemi
  • İşlemci: AMD FX-8350 4.0 GHz ya da Intel Core i7-3770 3.4 GHz
  • RAM: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 ya da AMD Radeon R9 290X 3 GB VRAM
  • Depolama: 50 GB boş alan

AC Unity Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 Service Pack 1 ya da Windows 8 ve 8.1 64-bit işletim sistemi
  • İşlemci: AMD FX-8350 4.0 GHz ya da Intel Core i5-2500K
  • RAM: 6 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 680 ya da AMD Radeon HD 7970 2 GB VRAM
  • Depolama: 50 GB boş alan

Oyun Kaç GB?

  • Assassin’s Creed Unity sistem hafızalarında 50 GB yer kaplıyor.

Yükleme ekranlarını daha hızlı geçmek ve kayıt dosyalarınızı daha hızlı yüklemek için oyunu bir SSD’ye yüklemenizi öneriyoruz.

ac unity kaç gb

Yapım 11 Kasım 2014 tarihinde çıkış yaptı ve kısa bir süre sonra serinin en tartışmalı oyunlarından biri haline geldi. Oyundaki teknik hatalar ve performans sorunları geliştirici Ubisoft’un hisselerin düşmesine neden oldu. Problemli karakter animasyonları, yüklenmeyen grafikler ve düşük FPS sorunu birçok oyuncunun oyunu iade etmeye itti.

Çıkış yaptıktan bir süre sonra yayımlanan güncellemeler ve yamalarla oyun daha stabil bir hale geldi. Performans sorunu zamanla çözüldü ve Ubisoft bu faciayı nihayet kontrol edebildi.

AC Unity Bedava Verildi

On farklı stüdyonun işbirliğiyle geliştirilen oyun geçtiğimiz yıllarda ücretsiz olarak dağıtıldı. Fransa merkezli oyun geliştiricisi Ubisoft, Unity’yi Uplay ya da yeni adıyla Ubisoft Connect üzerinden bedava olarak sundu. Notre Dame Katedrali‘nde çıkan yangından sonra desteğini belirten firma milyonlarca oyuncuya oyunu hediye etmiş oldu.

Sistem gereksinimleri tarafında sağlam talepleri olan oyun ise çok keyifli bir oynanış vadediyor. Özellikle arkadaşlarınızla beraber oynadığınızda çok daha eğlenceli hale gelen yapım CO-OP modu sayesinde birtakım görevleri beraber yapmanızı sağlıyor.

En az 6 GB RAM talebiyle AC Unity sistem gereksinimleri birçok oyuncuyu üzmüştü. Assassin’s Creed Rogue ile aynı dönemde çıkan oyun seriye oynanış tarafında yeni bir soluk getirmeyi hedeflemişti. Oyunun 2014 E3 fuarında yayımlanan sinematik fragmanı ise geçtiğimiz yıllarda gördüğümüz en başarılı oyun fragmanları arasında yer alıyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir