Anasayfa > Espor Haberleri > Acend’de Oyuncu Değişikliği: koldamenta Ayrıldı, zeek Katıldı

Acend’de Oyuncu Değişikliği: koldamenta Ayrıldı, zeek Katıldı

koldamenta ile yollarını ayıran Acend’in yeni oyuncusu belli oldu. Acend, koldamenta’nın ayrıldığını duyurduktan kısa bir süre sonra yerini dolduracak oyuncunun zeek olduğunu duyurdu.

Acend, öğle saatlerinde takımın kuruluşundan bu yana takımla birlikte olan koldamenta ile yollarını ayırdığını duyurdu. Bildirinin yapıldığı tweet’te “Bugün koldamenta’ya veda ediyoruz. Bu büyük kadroyu kurarken önemli bir parça olan koldamenta, birinci günden bu yana takımın şekillendirici bir parçasıydı. Ona teşekkür ediyor ve profesyonel bir oyuncu olarak bir sonraki durağında başarılar diliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Acend, koldamenta ile birlikte Europe Masters Aşama 1‘de ilk sırayı elde etmiş fakat çeyrek finalde Team Vitality‘e elenerek ikinci aşamaya geçememişti. koldamenta, Acend ile birlikte olduğu süre boyunca başlıca Sova oynamış, 2021 yılı boyunca 202 Ortalama Çatışma Skoru ve 1.05 K/D ile mücadelelerde boy göstermişti. Yerine gelen Polonyalı zeek ise 1.38 K/D ve 240 Ortalama Çatışma Skoru ile oynuyor. zeek‘in Acend‘den önceki adresi G2 Esports‘tu.

Acend, zeek‘in gelişini “Buna pişman olacaksın Carlos (Ocelote). Acend kadrosunun yeni üyesine merhaba diyin.” sözleriyle duyurdu. Buna ek olarak bir tanıtım videosu da yayınlandı.

Bu transfer hamlesiyle oluşan güncel kadro şu şekilde:

  • Vladyslav “kiles” Shvets
  • Patryk “starxo” Kopczynski
  • Santeri “BONECOLD” Sassi
  • Mehmet Yağız “cNed” İpek
  • Aleksander “zeek” Zygmunt

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir