Anasayfa > Oyun Haberleri > Açık Dünya Dungeons & Dragons Oyunu Geliştirme Aşamasında

Açık Dünya Dungeons & Dragons Oyunu Geliştirme Aşamasında

Oyunculara açık dünya Dungeons & Dragons deneyimi yaşatacak olan proje verilen bir iş ilanı ile ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

Özellikle de FRP oyunları ile içli dışlı olanların bildiği, alt kültür içerisinde önemli bir yer teşkil eden Dungeons & Dragons bu zamana kadar sayısız uyarlama ile karşımıza çıktı. Oldukça geniş bir evrene ve bu evren içerisinde sayısız hikayeye sahip olan Dungeons & Dragons şimdi de bir açık dünya RPG oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hidden Path Entertainment tarafından yayınlanan bir iş ilanı ile ortaya çıkan proje oyuncuları daha şimdiden oldukça heyecanlandırmış vaziyette.

Dungeons & Dragons Nedir? – Rehber

Bu zamana kadar pek çok yapıma da ilham olmuş Dungeons & Dragons‘ın kendine ait açık dünya rol yapma oyununu geliştiren Hidden Path Entertainment ise bir hayli tanıdık bir ekip. Strateji türünün hala en sevilen oyunlarından olan Age of Empires II ve tüm oyun dünyasını kasıp kavuran Counter-Strike: Global Offensive‘in geliştirme süreçlerinde yer almış olan stüdyo oyun hakkında fazla detay vermiş değil. Yayınlanan iş ilanındaki grafik programcısı, yazar, kıdemli teknik artist ve baş grafik programcısı gibi pozisyonlara bakılacak olursa projenin hala emekleme aşamasında olduğunu söylemek mümkün. Hayranlar tarafından şimdiden merakla beklenen ve özlediğimiz gerçek RPG deneyimini bizlere yaşatmasını ümit ettiğimiz oyun daha uzunca bir süre ortalarda görünmeyecek gibi.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir