Anasayfa > Listeler > Amazon Prime Video’da Mutlaka İzlemeniz Gereken Diziler

Amazon Prime Video’da Mutlaka İzlemeniz Gereken Diziler

Ülkemize gün itibarıyla resmi olarak giriş yapan Amazon Prime Video’da mutlaka izlemeniz gereken dizileri sizler için sıraladık. Keyifli okumalar dileriz.

Ülkemize bugün itibarıyla resmi olarak giriş yapan Amazon’un yayın platformu Prime Video, ilk ay ücretsiz deneme süresi ve sonrasındaki her ay 8 TL’lik kullanım ücretiyle kullanıcılar için rakibi Netflix’ten çok daha uygun fiyatlı bir alternatif haline geldi. Bu stratejisinin kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağını merakla bekliyor ve sizleri platform üzerinden mutlaka izlemeniz gereken dizilerle baş başa bırakıyoruz.

Amazon Prime Türkiye’de!

The Office

the-office-amazon

IMDb: 8,9

2005 yılında yayın hayatına başlayan 9 sezonluk efsane sitcomun başrolünde Steve Carell bulunuyor. Ortalama 20 dakika olan bölümleriyle kahkahaya boğulacağınız bu diziyi hala izlemediyseniz hemen izlemenizi öneririz. Dizinin Emmy ve Altın Küre ödüllerine sahip olduğunu da ekleyelim.

The Boys

the-boys-amazon

IMDb: 8,7

Geçen sene yayın hayatına başlayan ve büyük bir beğeniyle karşılanan The Boys, süper kahramanların filmlerde çizildiği imajın sahteliğine vurgu yaparak gerçek hayatta olabileceği durumu realist bir şekilde ele alıyor. Başrollerinde Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr bulunuyor. Yayınlanmış iki sezonu bulunan Amazon Original dizisinin, bölüm uzunluğu yaklaşık bir saat.

The Man in the High Castle

the-man-in-the-high-castle-amazon

IMDb: 8,0

Mihver Devletler’in İkinci Dünya Savaşı’nı kazandığı ve Hitler’in hayatta olduğu bir distopyayı konu alan Amazon Original yapımı dizimiz, 2015 senesinde yayın hayatına başladı. Alexa Davalos, Rupert Evans ve Luke Kleintank’in başrollerini oynadığı dizi, yayınlanmış dört sezona sahip ve bölüm süreleri yaklaşık bir saat.

Undone

undone-amazon

IMDb: 8.2

Tüm zamanların en başarılı animasyon dizilerinden biri olan Bojack Horseman’ın yapımcılarının imzasını taşıyan Amazon Original yapımı animasyon dizimiz 2019 yılında yayın hayatına başladı ve henüz tek sezonu var. Bölümleri yaklaşık 20 dakika olan dizi, geçirdiği trafik kazasından sonra zamanla ilginç bir ilişkisi olduğunu fark eden bir kadını konu alıyor.

Seinfeld

seinfeld-amazon

IMDb: 8,8

Yayın hayatına 1989 yılında başlayan, Emmy ve Altın Küre ödüllü komedi dizisi Seinfeld, bir arkadaş grubunu anlatmakta. Yaklaşık 20 dakikalık bölümlerden oluşan 9 sezonluk dizinin kadrosunda Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Mishael Richards, Jason Alexander gibi isimler bulunmakta.

Philip K. Dick’s Electric Dreams

Electric-Dreams-amazon

IMDb: 7,3

Her bölümü birbirinden bağımsız bilim-kurgu hikayelerinden oluşan Amazon Originals yapımı bu  dizinin, 2018 yılında yayınlanan on bölümlük tek sezonu bulunuyor ve bölüm uzunlukları yaklaşık 50 dakika.

Fleabag

fleabag-amazon

IMDb: 8,7

Zeki, çekici ve kırılgan bir kadının kendi ayakları üzerinde durmaya çalışmasını izlediğimiz Amazon Originals yapımı bu dizinin ilk sezonu 2016 senesinde yayınlandı. Yayınlanmış iki sezonu bulunan dizimizin başrolünde bulunan Phoebe Waller Bridge, aynı zamanda diziyi kaleme alan kişi. Bölüm uzunlukları yaklaşık 20 dakika.

The Marvelous Mrs. Maisel

the-marvelous-mrs-maisel-amazon

IMDb: 8,7

Bir kadın komedyeni anlatan Amazon Originals yapımı dizimiz 2017 yılında ekranlara merhaba demiş ve şu anda yayınlanmış 3 sezonu bulunmakta. Bölüm süresi yaklaşık 50 dakika olan dizinin başrolünde Rachel Brosnahan bulunuyor.

American Gods

american-gods-amazon

IMDb: 7,8

Kadrosunda Ricky Whittle, Emily Browning, Crispin Glover gibi isimlerin bulunduğu Prime Originals yapımı dizi, 2017 yapımı. Yayınlanmış 2 sezonu bulunan dizinin bölüm süresi yaklaşık bir saat. Dizi, banka soygunundan dolayı 3 yıl hapis yatan Shadow’un hapisten çıktıktan sonra karşılaştığı yeni hayatını anlatıyor.

Good Omens

good-omens-amazon

IMDb: 8,1

Dünyada kıyametin yaklaşacağını öğrenen melek ve şeytanın bunun önüne geçmek için işbirliği yapmasını anlatan, 6 bölümlük tek sezonu bulunan ve 2019 yapımı olan Amazon Originals yapımı dizimizin bölüm süresi yaklaşık bir saat. Kadrosunda ise David Tennant, Michael Sheen, Frances McDormand gibi isimler yer almakta.

Sizlerle sırasız olarak paylaştığımız liste bu şekildeydi. Listemizdeki diziler hakkındaki detaylı bilgi için IMDb‘yi ziyaret edebilir, Amazon Prime hakkında bilgi edinmek istiyorsanız daha önceki yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir