Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Birçok Oyun İçi Değişiklikle Karşımızda

Among Us Birçok Oyun İçi Değişiklikle Karşımızda

Innersloth tarafından geliştirilen 2D aldatmaca oyunu Among Us, yayımlanan blog yazısıyla gelecekteki planları ve bu güncellemedeki değişiklikleri oyuncularla paylaştı.

Geçtiğimiz zamanlarda tıpkı Fall Guys gibi çok yüksek oyuncu sayılarına ulaşmasının ardından zirvesini kaybetse de bol bol oynanan oyun Among Us, geliştirmelerle oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Paylaşılan gönderiyle Innersloth ekibindeki ve oyundaki gelişmeler Among Us hayranlarına aktarıldı. The Game Awards kapsamında iki adet ödüle aday gösterilen oyunun mağazası açıldı ve yeni haritasına ilk bakış görüntüsü paylaşıldı. Oyundaki birçok hata düzeltilirken dengeleme için de güncellemeler yapıldı, ayrıca gelecekte Among Us’a eklenecek olan özelliklerden bahsedildi.

Among Us’ın Yeni Haritasının Görseli Paylaşıldı

Among Us’ın son güncellemesindeki değişiklikler:

  • Communications sabotajı artık görev oklarını gizleyecek
  • Communications’ın kırmızı ışığı artık direkt olarak doğru yere karşılık gelmeyecek
  • Güvenlik kameralarındaki savrulma sorunu düzeltildi
  • Polus’taki hatalı admin masası düzeltildi
  • Polus’ta duvarların arasından erişilebilen paneller düzeltildi
  • Polus’un sıcaklık mini oyunu iOs için düzeltildi

Birçok hatayı düzeltip oyundaki dengeyi kurmayı hedefleyen yamanın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

among us

Among Us’a neler geliyor?

Paylaşılan yazıda Among Us’ın gelecek planlarından da bahsedildi. Oyuna eklenecek olan hesap sisteminden, yeni dillerden ve 2021’e kadar kaldırılacak olan mobil reklamlar oyunculara anlatıldı. Oyunun geliştiricileri, geçtiğimiz güncellemede de Among Us’a bir hesap sistemi eklemeyi planladıklarını açıklamıştı.

Gizlilik politikasını ayarlamalarının ardından hesap sistemini getirmenin en büyük önceliklerinden olduğunu dile getiren ekip, bu özellikle birlikte Among Us topluluğunu herkese açık, güvenli bir yer olarak tutmayı planlıyor. Hesaplar oyuna eklendikten sonra rapor ve moderasyon özelliği Among Us oyuncularıyla buluşacak. Bu özelliklerin oyuna entegre edilmesinin ardından arkadaş ekleme gibi özellikler yolda diyebiliriz.

Among Us’ın geliştiricileri aynı zamanda oyuna ekleyecekleri dillerden de bahsetti. Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca (Avrupa ve Latin Amerika), Hollandaca, Rusça, Portekizce (Brezilya ve Avrupa), Japonca, Korece ve Filipin dili desteği yolda. Innersloth, planlar arasında yeni dil destekleri olsa da önceliklerinin hesap sistemi olduğunun üzerini bir kez daha çizdi.

Birçok oyuncunun rahatsız olduğu mobil reklamlar 2021’e kadar oyundan kaldırılacak. Innersloth, oyunculara bir “Teşekkür” niteliğinde sunduğu bu güncellemenin geçici olduğunun üzerini çizerek mobildeki reklamları kaldırmak için para ödemiş oyuncuların kafasındaki soru işaretlerini giderdi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir