Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us’a Ölümden Kurtulma Özelliği Geliyor

Among Us’a Ölümden Kurtulma Özelliği Geliyor

Innersloth tarafından geliştirilen, son haftalarda birden popülerleşen vampir-köylü oyunu Among Us’a ölümden kurtulma özelliği yolda.

Son haftalarda üzerine yapılan meme’lerle, üretilen birçok içerikle çıkışının ardından iki yıl geçmesine rağmen birden popülerleşen Among Us’ın geliştiricileri, oyunun patlamasının ardından geçtiğimiz günlerde Among Us 2’yi geliştirmeyi bırakıp bütün odaklarını Among Us’ın üzerine koyacaklarını belirtmişlerdi. Bunun ardından sevilen oyun kapsamlı sayılabilecek bir güncellemeyle karşımıza çıkmıştı. Oyuna gelecek olan güncellemede anonim oylama özelliğinin ve renk körleri için iyileştirmelerin oyuna ekleneceği açıklandı.

Among Us Beta Güncellemesi Yayımlandı!

Resmi olmasa da şimdi oyunculara ulaşan bilgi ise geliştiricilerin daha da büyük bir güncelleme düşündüğünü ortaya koydu. Twitch’i kaynak olarak gösteren Dexerto’nun Twitter hesabından yapılan paylaşımda geliştiricilerin Among Us’a ölümden kurtulma özelliğini eklemeyi düşündüğü belirtildi. Böyle bir özelliğin eğer ölüleri hayata döndürürse oyunun bütün dengesini bozacağını düşünen oyuncular, paylaşımın altında popüler oyuna bu özelliğin nasıl entegre edilebileceği hakkındaki fikirlerini paylaştı.

Among Us beta güncellemesi

Among Us’a ölümden kurtulma özelliği

“Sürekli ilk ölen Among Us oyuncuları için muhteşem haber!

Among Us geliştiricileri, oyuna oyuncuları ölümden kurtarabilecek “Koruyucu Melek”ler eklemeyi düşünüyor”

Birçok oyuncu, doğal olarak ölülerin canlanmasının ardından Impostor’ın hemen açığa çıkacağı için oyunun dengesinin bozulacağı fikrinde. Bunun çözümü olarak ise bir oyuncunun öldürülmesinin imkansız kılınması gösteriliyor. Özelliğin dengeleri bozmaması için oyunun son aşamalarında, Impostor’ın kim olduğu kesin olarak açığa çıkmışken kullanılması mümkün olabilir. Geliştiricilerden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

2 Yorumlar

  1. Bence çok saçma bir sistem olur ya battle royale mi oynuyoruz

  2. Bence getirilmesi iyi olur. Çünkü aptal aptal info veren IQ suzlar dolu oyunda. İmpostor’un da ekmeğine yağ sürüyor bu elemanlar. En azından Guardian Angel’ın kim olduğunu impostor oyunun başında bilirse dengeler eşitlenebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir