Anasayfa > Espor Haberleri > Arko Men VALORANT Turnuvası Şampiyonu Futbolist!

Arko Men VALORANT Turnuvası Şampiyonu Futbolist!

Futbolist, Gamify tarafından düzenlenen Arko Men VALORANT Turnuvası finalinde RED5’i 2-1’lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Gamify sponsorluğunda, toplamda 40.000 TL’lik ödül havuzuyla düzenlenen Arko Men VALORANT Turnuvası son buldu. Önceki katıldığı turnuva olan Elite Invitational’da şampiyon olarak turnuvaya favori takım olarak adım atan Futbolist, bu turnuvada da zirveye ulaşmayı başardı. Paylaşılan gönderide şu anda takım arayışında olan, boşluğunu Futbolist’e yardım ederek geçiren cNed’e şu ana kadar yaptığı katkılar için teşekkür edildi.

Futbolist vs RED5

Üç maçlık final serisinin ilk haritası Haven oldu. İlk yarıyı 7-5’lik skorla önde kapatan Futbolist, mag0o’nun etkili oyunuyla ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürerek maçı 13-8’lik skorla kazandı.

Serinin ikinci maçı Split haritasında oynandı. RED5’in defans tarafında ilk yarıda 7-5 önde kapattığı maçta cNed’in etkili Raze oyunu takımına galibiyeti getirmek için yeterli olmadı. İkinci yarıda üstünlüğünü koruyan RED5, 13-9’luk skorla galibiyeti kaptı.

Ascent haritasında oynanan final maçı inanılmaz anlara sahne oldu. RED5, savunma tarafında oynadığı ilk yarıda sadece bir tur kaybederek 10-2’lik üstünlükle ikinci yarıya adımını atmayı başardı. İkinci yarının ilk turunu da kazanıp skoru 11-2’ye getiren takım karşısında Futbolist pes etmedi ve skoru 12-12’ye getirmeyi başardı. Şampiyon takım, iki uzatma turunda da galip gelerek final maçından 14-12 ile galip ayrıldı. Bu skorla birlikte seriyi 2-1 kazanan Futbolist, Arko Men VALORANT Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Şampiyon takım, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiyle final maçının heyecanını takipçilerine yansıttı.

Finalde RED5 ile karşılaşıp üç maç üzerinden oynanan heyecanlı bir seride 2-1’lik galibiyete ulaşan Futbolist, 15.000 TL’lik büyük ödülü kasasına koymayı başardı. İkinci olan takım RED5 10.000 TL kazanırken üçüncü OtherSide ve dördüncü Crew Esports sırasıyla 8.000 ve 7.000 TL’nin sahibi oldular.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir