Anasayfa > Blog > Mount and Blade II: Bannerlord Online Nasıl Oynanır?

Mount and Blade II: Bannerlord Online Nasıl Oynanır?

Mount and Blade II: Bannerlord Online modu nasıl kurulur? Diğer insanlarla beraber oynamanıza fırsat tanıyan Bannerlord COOP modu nasıl yüklenir? 

2020 Nisan ayından beri erken erişim sürecinde olan Mount and Blade II: Bannerlord, mod dünyasının odak noktasındaki yapımlardan biri olmaya devam ediyor. Mod geliştiricilerinin bir araya gelerek aylardır çalıştığı paketler arasında Yüzüklerin Efendisi ve Taht Oyunları gibi dev mod paketleri var. Oyunun temasını büyük oranda değiştiren bu modların yanı sıra teknik tarafta yenilikler sunan eklentiler de bulunuyor.

Fakat Mount and Blade: Warband‘ın çıkış yaptığı ilk günden bugüne oyuncular tek bir modun hayalini kuruyor. İlk oyunda teknik olarak mümkün olmasa da oyuncular nihayet Mount & Blade II: Bannerlord COOP modunu geliştirmeyi başardı. Peki diğer oyuncularla beraber Kalradya’nın üzerinde kendi kaderinizi çizmek mümkün mü? Bannerlord online olarak nasıl oynanır?

Mount and Blade II: Bannerlord Online Modu

bannerlord coop oynama

Oyunun halihazırda bulunan çok oyunculu modu sadece çevrimiçi savaşlar yapma şansı sunuyor. Bannerlord Online modu ise Kalradya’nın üzerinde eş zamanlı hareket edip belirli bir bölgede savaşmanıza olanak tanıyor. Yakın zamanda yayımlanacak yeni güncellemeyle beraber oyuna klanlar da eklenecek.

  • Bannerlord Online çalıştırıcısını indirmek için bu bağlantı üzerinden resmi sitesine ulaşın.
  • Siteye kayıt olduktan sonra oyunun son sürüme güncellendiğinden emin olun.
  • Resmi internet sitesi üzerinden çalıştırıcıyı indirin.
  • Çalıştırıcı üzerinden oyuna giriş yapın.

En İyi Mount and Blade II: Bannerlord Sancak Kodları

Birçok oyuncu çalıştırıcıda Error 5 hatası ile karşılaştığını belirtti. Bu hatayı çözmek için çalıştırıcıya sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır seçeneğine basın. Oyun içi başka bir hata yaşamamak için oyunun dosyalarını doğrulayabilirsiniz.

Bannerlord Online Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Devasa moda giriş yapmadan önce bilmeniz gereken birçok şey var. Her güncellemede yenilikler alan oyunun ekosistemine alışmak için aşağıdaki ipuçlarına göz atabilirsiniz.

  • Oyuna Zeonica şehrinde başladıktan sonra Zeocorys köyüne gitmeli ve köyün yaşlısıyla konuşmalısınız.
  • Burada en az 500 altın elde ettikten sonra yavaş yavaş karakterinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz.
  • Oyunun başında haydut ve yağmacılara saldırmamalı, yeterince güçlenmeyi beklemelisiniz.
  • Oyunculara karşı yapabileceğiniz savaşların (PVP) sadece belirli bölgelerde olduğunu belirtelim.

Mod Hakkındaki Detaylar

Yakın zamanda yayımlanacak olan klan güncellemesi ise oyuncular arası savaşları büyük oranda genişletecek. Henüz önünde oldukça uzun bir yol olan modda karakterinizi geliştirmenin bir miktar zor olacağını belirtelim.

  • Modun resmi sayfası üzerinde her haydut sığınağının tamamen senkronize edilerek moda eklendi.
  • Oyuncular tarafından kontrol edilen ekonomi sayesinde oyuncuların diğer karavanlara katılması ve kendi ham materyallerini üretmesi mümkün.
  • Oyundaki savaş sistemi ise 100×100 oyunculu savaşları destekliyor. Yakın zamanda bu sınırın 200×200 olarak güncelleneceği ifade edildi.
  • Bannerlord MMO modu olarak da bilinen mod her ay yeni güncellemeler alıyor. Güncellemelerden haberdar olmak için Discord sunucusuna katılabilirsiniz.
  • Sunucularda en az 200-650 arası oyuncu bulunuyor ve oyuncular oyuna hiçbir birim ve ekipmana sahip olmadan başlıyor.

Bannerlord COOP modunu arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz. Sunucu seçimi kısmından aynı sunucuyu seçtiğinize ve EU etiketine sahip olduğuna emin olun.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir