Anasayfa > Espor Haberleri > BBL Esports, Allied Esports Odyssey Turnuvasında Playoff’lara Kalamadı

BBL Esports, Allied Esports Odyssey Turnuvasında Playoff’lara Kalamadı

Allied Esports Odyssey turnuvasının elemesinde şampiyon olup turnuvaya katılan temsilcimiz BBL Esports, dört maçta puan yüzü göremeyince grup aşamasından çıkamadı.

Elemelerdeki performanslarıyla, özellikle yaptıkları akıl almaz geri dönüşlerle bizlere çok güzel anlar yaşatan temsilcimiz BBL Esports ‘un yüzü grup aşamasında gülmedi. Bugüne kadar oynadıkları dört maçın dördünü de 2-0 kaybederek puan alamayan ekibimiz, gruptan çıkamadı.

İlk gün G2 karşısında çok iyi mücadele eden ekibimiz, bizlere ciddi bir umut vaat etmişti ve devamında iyi sonuçlar alacağımızı düşünmüştük. Ancak ilk maçı kaybetmek temsilcilerimizi hayal kırıklığına uğratmış olacak ki, devamında hiç galibiyet alamadık. Bu sonuçların ardından destekçilerin hedefinde özellikle iki oyuncu vardı: kero, LEGOOO. Gelen eleştirilerin üzerine BBL Esports’un hissedarlarından olan ve maçların aktarımında yayın açarak izlememize vesile olan yayıncı Ferit “wtcn” Karakaya, LEGOOO ve kero hakkında birtakım açıklamalar yaptı.

“Eleştirdiğiniz isimlerden birisi IGL [ingame leader (oyun içi lider)] (LEGOOO), diğeri ise side’da cross koyarak oturan ve Cypher oynayan support oyuncusu (kero). Bu adamlardan her el ace atmasını bekleyemezsiniz. VALORANT bireysel bir oyundan çok daha ötesi, takım olarak taktiksel bir şekilde oynanması gerekiyor. Bizim takımımız henüz 20 gündür beraber oynuyor ve buralara gelmemiz bile çok büyük bir başarı”

Temsilcimize bizlere bu heyecanı yaşattığı için teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ki gelecek turnuvalarda çok daha büyük başarılar elde edeceğiz. Tebrikler BBL Esports! 

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir