Anasayfa > Espor Haberleri > BBL Esports Odyssey Qualifier 2 Şampiyonu!

BBL Esports Odyssey Qualifier 2 Şampiyonu!

VALORANT arenasındaki güzide temsilcimiz BBL Esports, bizleri bir kez daha gururlandırmayı başardı. Ekip,  IGNITION SERIES: Odyssey Qualifier 2 turnuvasını şampiyon olarak tamamladı.

VALORANT espor arenasındaki temsilcimiz Big BossLayf Esports (BBL Esports), dün tamamlanan IGNITION SERIES: Odyssey Qualifier 2 turnuvasının şampiyonu oldu. Finalde, geçtiğimiz bir Ignition Series turnuvasında yine ikinci olmuş team bonk ile karşılaşan temsilcimiz, rakibini iki maçta da uzatmalar sonucu 14-12 yenerek şampiyon olmayı başardı.

İlk maçta 10-2’lik skordan muhteşem bir geri dönüşe imza atmayı başaran BBL Esports, ikinci maçta ise elde ettiği avantajı rakibine vererek maçın uzamasına engel olamadı. Uzatmalara çok odaklanmış bir şekilde giren temsilcimiz, 2 round üst üste kazanarak şampiyon oldu.

Temsilcimiz bu şampiyonlukla beraber dünyaca iddialı takımların mücadele edeceği ve Ignition Series kapsamında düzenlenecek Allied Esports Odyssey turnuvasına katılmaya hak kazandı. Turnuvada temsilcimizin karşısında NiP, Team Liquid ve G2 gibi devler kozlarını paylaşacak.

BBL Esports IGNITION SERIES: Allied Esports Odyssey’de

Big BossLayf Esports’u çok kritik bir turnuva bekliyor. Toplamda 15.000 Euro‘luk ödül havuzuna sahip turnuva, 11-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Şampiyon, 8.500 Euro ile ödüllendirilecek. Altı takımın mücadele edeceği turnuvada grup aşamasını ilk 4 içerisinde tamamlayan takımlar, eleme aşamasına katılmaya hak kazanacak.

Temsilcimize canıgönülden başarılar diliyoruz!

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir