Anasayfa > Espor Haberleri > BBL Esports, PUBG Kadrosunu Duyurdu

BBL Esports, PUBG Kadrosunu Duyurdu

VALORANT ile espor arenasına giren başarılı ekip BBL Esports, yaptığı bir paylaşımla yeni PUBG kadrosunu duyurdu. Detaylar haberimizde.

VALORANT espor arenasındaki takımlarda sular durulmuyor. Russ’ın BBL’den ayrılmasının ardından Blaze Esports’un kurduğu rüya kadroya girmesi, ardından Supermassive’in Blaze ile işbirliği duyurusu ortamı iyice alevlendirmişti. BBL, şimdi yaptığı bir gönderiyle de yeni bir branşa adım attığını duyurdu. BBL Esports, bundan sonra PUBG oyununda da boy gösterecek.

BBL Esports Artık PUBG’de!

“Size bir haberimiz var” başlığıyla paylaşılan videoda önce mesele logo değişikliğiymiş gibi gösteriliyor. Ardından yeni logonun üzerine düşen PUBG kasasıyla birlikte takım duyurusu başlıyor. BBL Esports’un PUBG kadrosunda Sixmo, Mitraleius, Mert, Smash ve Codemarko bulunacak. Oyuncular, daha önceki takımlarından birbirine aşina. Organizasyonla olan anlaşmazlıktan dolayı dağılan son Digital Athletics kadrosu, BBL Esports takımı altında yoluna devam edecek.

Gelin bu esporcuların PUBG’de daha önce neler yaptıklarına ufak bir göz atalım.

BBL Esports PUBG Kadrosu

Neşet Murat “Sixmo” Öztürk, PUBG kariyerine Team Ready’de başladı. Yetenekli isim, 2019’un başında Digital Athletics’in PUBG takımına transfer oldu. Sixmo, 2019’da yapılan uluslar kupasında ülkemizi temsil etti. Kendisi kariyerine BBL Esports’un PUBG oyuncusu olarak deval edecek.

Şamil “Mitraleius” Özkan, birçok farklı PUBG takımında oynadı. TOA.GXT ve 4us E-Sport takımları için oynayan Mitraleius, en son Digital Athletics takımına katılmış, oradaki macerası ise geçtiğimiz ay sonlanmıştı.

Mert “Mert” Güngör de Team Ready ve Digital Athletics takımlarında oynadı. Kendisinin Digital Athletics ile olan macerası da geçtiğimiz ay son bulmuştu.

Mert Furkan “Smash” Şanlı, Mod-Z Esports ve Blaze Esports’ta tecrübesi olan bir isim. Smash, aynı zamanda Digital Athletics’te de oynadı.

Bünyamin “Codemarko” Yalçınkaya da tıpkı diğer takım arkadaşları gibi Digital Athletics’ten gelme.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir