Anasayfa > Espor Haberleri > Beşiktaş Espor Taraftarlarından İstifa Çağrısı

Beşiktaş Espor Taraftarlarından İstifa Çağrısı

Son yıllarda e-spor camiasında başarısızlıkları ve sürekli dibi gösteren kötü ivmesi ile anılan Beşiktar Esports, taraftarlarından da baskı görmeye başladı. Beşiktaş Espor taraftarları yönetimin istifa etmesi için çağrıda bulundular.

2020 Kış mevsiminde tek kelime ile berbat bir sezon geçiren Beşiktaş Esports play-off’lara katılmak şöyle dursun, sezonu 7. bitirerek herkesi şaşırtmıştı. Henüz taze bir kadroya sahip olan takımın taraftarları da doğal olarak bu durumdan hiç memnun gözükmüyor. Öyle ki, kendilerini “Beşiktaş Espor Taraftarları” adlandıran bir taraftar grubu, Twitter hesapları üzerinden net bir açıklama yaptı.

“Beşiktaş’ı Üzmeyin”

Taraftarlar, Twitter üzerinden yaptıkları açıklamada yönetimi istifaya davet ediyorlar. Sürecin finansal kaygıların ön planda olması sebebiyle kötüleştiğini ileri sürdüklerini söyleyebiliriz. Aynı zamanda taraftarlar, yönetimi; takımı ekonomik açıdan da kötü yönettiğini iddia ediyor. Yapılan açıklamada, kötü sürecin nasıl işlediği, bugünlere hangi hatalar yüzünden gelindiği de anlatılmakta. Yapılan istifa çağrısını ve taraftarların isyanını aşağıdaki tweet’ten okuyabilirsiniz.

Umarız Beşiktaş Esports toparlanır ve artık taraftarlarını bu denli üzmeye devam etmezler.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir