Anasayfa > Oyun Haberleri > BlizzCon 2020 Çevrimiçi Olarak Düzenlenecek!

BlizzCon 2020 Çevrimiçi Olarak Düzenlenecek!

Blizzard’ın 2005 yılından bu yana her yıl düzenlediği etkinlik BlizzCon 2020 yılı için iptal edildi. Detaylar haberimizde.

Dünyayı etkisi altına alan ve birçok etkinliğin de iptal edilmesine neden olan COVID-19 salgınından payına düşeni alan etkinlikler arasına BlizzCon da katıldı. Oyun dünyasının devlerinden olan Blizzard‘ın 2005 yılından bu yana düzenlediği ve oyunları hakkındaki yeni haberleri paylaştığı etkinliğin bu sene Kasım ayında yapılması planlanıyordu. Ancak COVID-19 salgını sebebiyle BlizzCon 2020 fiziksel bir biçimde hayranların karşısına çıkamayacak.


Blizzard‘ın yapmış olduğu resmi duyuruya göre BlizzCon bu sene hayranların karşısına dijital bir etkinlik ile çıkacak. Bu da demek oluyor ki Blizzard oyunları hakkındaki yeni haber ve duyurulardan geri kalmayacağız. Oyuncular tarafından merakla beklenen Overwatch 2 hakkında bol bol yeni bilgi edinmemizin büyük bir olasılık olduğu etkinlikte oyuncuların hakkında yeni bir şeyler duymayı beklediği serilerden biri de elbette ki Diablo 4. Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve oyuncular tarafından merakla beklenen oyun hakkında bu etkinlikte yeni bilgiler elde edebileceğiz.

Dijital olarak takipçilerin karşısına çıkacak etkinliğin tarihi, kaç gün süreceği yada içeriği hakkında ise elimizde henüz kesin bilgiler yok. Tahminler ise etkinliğin karşımıza fiziksel etkinliğin planlandığı tarih olan Kasım ayında çıkacağı yönünde. Bakalım Blizzard çevrimiçi olarak düzenlenecek olan BlizzCon ile hayranların beklentilerini karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Çok güzel haber! Acaba online bilet mi almak gerekecek yoksa public yayınlayacaklar mı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir