Anasayfa > Blog > BlizzConline Başlıyor! Peki Neler Beklemeliyiz?

BlizzConline Başlıyor! Peki Neler Beklemeliyiz?

Oyun dünyasının devlerinden Blizzard tarafından her yıl düzenlenen BlizzCon bu yıl online bir formatta BlizzConline olarak karşımızda olacak. Peki merakla beklenen fuarda biz oyuncuları neler bekliyor olacak?

Küresel pandeminin en çok etkilediği alanlardan biri de hiç şüphesiz fuarlar oldu. Binlerce insanı günler boyunca misafir eden fuarlar pandemi sebebiyle kapılarını kapatmak zorunda kalırken bunların bir kısmı çözümü çevrimiçi mecralarda insanlar ile buluşmakta buldular. Bunlardan biri de BlizzCon oldu. 2005 yılından bu yana  Blizzard oyunları hakkındaki en son bilgilerin oyuncular ile paylaşıldığı ve firmanın oyunlarının hayranlarını bir arada toplayan fuar bu sene pandemi engeline takıldı. Geçtiğimiz yıllarda da sanal biletler sayesinde internetten de takip edilebilen fuar bu yıl kapılarını internet üzerinden tüm oyuncular için ücretsiz olarak açacak. Peki ilk tamamen çevrimiçi BlizzCon‘da, ya da daha doğrusu BlizzConline‘da bizleri neler bekliyor?

BlizzConline 20 Şubat Tarihinde Başlıyor!

Diablo Hayranları Yaşadı

Ülkemiz saati ile 20 Şubat 01:00 itibariyle başlayacak olan etkinlik Blizzard‘ın resmi YouTube kanalı ve BlizzCon web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Toplamda 6 kanaldan yayın yapılacak olan BlizzConline etkinliğinde her kanal Blizzard‘ın farklı bir oyununa odaklanıyor olacak, bir kanal ise bu kanallardaki akış esnasında önemli anları derleyerek izleyiciler ile paylaşacak. Yapılan sızıntılara göre etkinlik esnasında bizleri bekleyen en büyük duyuru Diablo 2 Remake olacak. 2000 yılında piyasaya sürülen ve oyuncular tarafından hala gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında gösterilen efsanenin yeniden karşımıza çıkma ihtimali oyuncuları da daha şimdiden heyecanlandırmış vaziyette. Sızıntılar ayrıca bu remake projesinin adının da Diablo II Resurrected olduğunu işaret ediyor. Bunun yanı sıra Diablo hayranları 2019 yılında duyurusu yapılmış olan Diablo 4 hakkında da yeni bilgilere erişebilecekler. Mobil oyun Diablo Immortal‘ın ise çıkış tarihinin etkinlik esnasında açıklanması bekleniyor.

World of Warcraft İçin Yepyeni Güncellemeler Yolda

World of Warcraft cephesinde ise en son genişleme paketi olan Shadowlands sonrasında şirketin Chains in Domination adında büyük bir güncellemeyi duyurması bekleniyor. Bu da daha fazla yeni eşya, zindan ve oyun içi içerik anlamına geliyor. WoW Classic için yeni bir genişlemenin geleceği de sızıntılar arasında. Bu genişlemenin oyuna Blood Elf ve Draenei ırklarını eklemesi bekleniyor.

Overwatch Hayranlarının Beklediği Haber Gelmeyecek Gibi Görünüyor

2016 yılında yaptığı çıkışı ile Game of the Year ödülü de dahil olmak üzere pek çok diğer ödülü de silip süpüren popüler FPS oyunu Overwatch cephesinde ise haberler pek de iç açıcı gözükmüyor. 2019 yılının BlizzCon fuarında ilk duyurusu yapılan Overwatch 2‘nin bu yıl içerisinde oyuncularla buluşması hayranlar tarafından bekleniyor olsa da gerek Blizzard içerisinden sızan bilgiler, gerekse de projede yer alan isimlerin açıklamaları bu ihtimalin ne derece düşük olduğunu gözler önüne seriyor. Hayranlar oyuna bu sene büyük ihtimalle kavuşamayacak olsalar da oyun hakkında yeni detaylar, sinematikler, karakter tasarımları görmemiz bir hayli olası. Overwatch 2‘nin çıkış tarihinin BlizzConline esnasında açıklanması ise zor bir ihtimal.

Hearthstone başta olmak üzere firmanın diğer oyunları olan StarCraft ve Heroes of the Storm gibi yapımlar hakkında da yeni güncellemeler, içerikler ve en yeni haberler oyuncular ile paylaşılacak. Bakalım tamamen online olarak düzenlenen ilk BlizzCon beklentileri karşılamak konusunda nasıl bir iş ortaya koyacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir