Anasayfa > Oyun Haberleri > Bloodborne Remastered PC İçin Days Gone’dan Sonra Çıkış Yapabilir

Bloodborne Remastered PC İçin Days Gone’dan Sonra Çıkış Yapabilir

Ortaya atılan iddialar ve yapılan sızıntılara göre Bloodborne Remastered PC için Days Gone’ın hemen ardından çıkış yapabilir. Detaylar haberimizde.

Hatırlayacağınız üzere PC için çıkışını gerçekleştirmiş olan Horizon Zero Dawn PlayStation özel oyunlarının PC platformuna da gelmesinin kapısını aralayan ilk yapım olmuştu. Bu hamlenin ardından ise oyuncular daha fazlası için gözlerini Sony cephesine çevirmişlerdi. Sony konu hakkında fazla detay vermekten kaçınsa da oyuncular bunun tek olamayacağının bilincindeydiler. Nitekim tahminler doğru çıktı ve geçtiğimiz günlerde bir PlayStation özel oyununun daha PC için çıkış yapacağı açıklandı, bu oyun ise Days Gone oldu. Ancak oyuncular durumun bu kadarla da sınırlı kalmayacağı konusunda neredeyse eminler. Days Gone‘ın PC için çıkış yapacağının resmi olarak açıklanmasından önce bazı sızıntı ve söylentiler bu ihtimali ortaya atmış olsa da Sony cephesinden bu haberlere yalanlama gelmişti. Şimdi ise aynı durum Bloodborne için söz konusu.


Oyuncular arasında bir süredir dillendirilen iddialar güvenilir sızıntıları ile tanınan bir Twitter kullanıcısının gündeme getirmesi ile yeniden alevlendi. Kullanıcının Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre Bloodborne Remastered Days Gone‘ın PC çıkışını gerçekleştirmesinin hemen ardından PC platformu için çıkış yapacak sıradaki PlayStation özel oyunu olacak. Ayrıca bu kadarla da kalmayacak ve sevilen yapım PlayStation 5 konsolu için de duyurulacak. Ortaya atılan Bloodborne Remastered iddiası hakkında henüz resmi ağızlar tarafında  yapılmış bir açıklama bulunmuyor. Ancak Sony’nin bu konulardaki ketumluğunu ve daha önce inkar ettiği Days Gone‘ın PC çıkışını gerçekleştirmiş olması gibi durumlar Bloodborne‘un PC için gelebileceği ihtimalini canlı tutuyor.

Bloodborne Remastered İddiaları Çoğalıyor

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir