Anasayfa > Oyun Haberleri > Borderlands 2: Commander Lilith Eklenti Paketi Epic’te Bedava

Borderlands 2: Commander Lilith Eklenti Paketi Epic’te Bedava

Borderlands 2: Commander Lilith eklenti paketi bedava olsun diye bekleyenlere güzel haber. DLC Epic Games üzerinden bir aylığına indirilebilecek.

Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary, Gearbox‘ın yaptığı en netameli işlerden biri olarak raflarda yerini alalı bir yıldan fazla zaman geçti. DLC ilk çıktığında bir süre Steam‘de ücretsiz olmuştu. Şimdi, DLC yeniden bedava, bu defa da Epic‘te.

Cate Blanchett Borderlands Filminde Oynayacak

Commander Lilith & the Fight for Sanctuary, Borderland 3‘ün reklam çalışmalarına başlanmadan önce, oyunu yeniden oyuncuların ve medyanın gündemine sokmak için yapılmış bir DLC olarak değerlendiriliyor. Borderlands 2, ticari olarak yüksek başarı yakaladı ve DLC’ler ile desteklenerek uzun süre harddisklerdeki yerini korudu. 2019’un Haziran ayında çıkan Commander Lilith eklenti paketi, Borderlands serisinin Handsome Collection‘ına dahil edilmedi.

Eklenti paketi level sınırını 80’e yükseltiyor ve yeni bir karakteri 30. levelden başlatmayı mümkün klılıyor. Ayrıca yeni başlatılan karakterler için tutorial atlanabiliyor. Eklenti paketinde yeni silahlar ve düşmanlar da bulunuyor. Çoğu oyuncunun level sınırı için satın almak zorunda kaldıklarından şikayet ettikleri DLC, Steam üzerinde yapılan değerlendirmelerden oldukça kötü not aldı. Ancak kötü yorumların sebebi, DLC paketinin kötü olmasından ziyade, almaya mecbur bırakılmak gibi görünüyor.

Epic Games’ten Yeni Hamle: Fortnite Thor Güncellemesi

Hal böyleyken, Borderlands severler Borderland 2: Commander Lilith bedava olmuşken koleksiyonlarına ekleyip, verdikleri para için üzülmeden tadını çıkarabilirler. DLC’ye Epic’in internet sitesi üzerinden 2 Ekim‘e kadar ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir