Anasayfa > Sanat Haberleri > Cate Blanchett Borderlands Filminde Oynayacak

Cate Blanchett Borderlands Filminde Oynayacak

Bir kaç ay önce Borderlands filmi üzerinde çalışıldığını sizlere aktarmıştık. Lionsgate’in açıklamasına göre filmin ilk oyuncusu Cate Blanchett oldu.

borderlands filmi

Borderlands filmi hakkında bir kaç detayı hali hazırda biliyorduk. Ünlü video oyunu serisinden uyarlanacak olan filmde, yönetmen koltuğunda ünlü oyuncu, yapımcı ve yönetmen Eli Roth oturacak. Hikayeyi beyaz perdeye uyarlayacak yazarlar ise Aaron Berg ve HBO’nun Chernobyl‘i ve Hangover serisi gibi ünlü yapımların yazarı Craig Mazin.

Geçtiğimiz günlerde Variety tarafından yapılan açıklamaya göre Cate Blanchett ve Lionsgate arasında anlaşma sağlandı ve ünlü oyuncunun filmde yer alacağı kesinleşti. Blanchett, Borderlands filminde oyunlardan da bildiğimiz Lilith karakterini canlandıracak.

cate blanchett

Eli Roth, projede Blanchett ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve kendini şanslı hissettiğini dile getirdi. Ayrıca Blanchett’in yapamayacağı şeyin olmadığını düşündüğünü ve onunla çalışmanın bir yönetmenin en büyük hayali olduğunu da belirtti. İkili daha önce yine Eli Roth’un yönetmenliğini yaptığı ve Blanchett’in başrolde olduğu 2018 yapımı The House With a Clock in Its Walls‘da birlikte çalışmıştı.

Borderlands, oyunlardan beyaz perdeye uyarlanan filmlerin gişedeki lanetini bozabilecek mi? Hep birlikte izleyerek göreceğiz.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir