Anasayfa > Espor Haberleri > Call of Duty League, Çevrimiçi Maçlarla Geri Dönüyor!

Call of Duty League, Çevrimiçi Maçlarla Geri Dönüyor!

COVID-19 pandemisi dolayısıyla bir süredir oynanmayan Call of Duty League, çevrimiçi karşılaşmalarla oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Espor arenasındaki birçok lig gibi salgından etkilenip ertelenen Call of Duty League kapsamında bir aydır herhangi bir karşılaşma oynanmıyordu. COD ligi, bu hafta sonu başlayacak olan çevrim içi karşılaşmalarla tekrar başlayacak. Haber, ligin resmi sitesinden paylaşılan bir yazıyla oyunculara duyuruldu.

Ligin fikstürü güncellendi. Önümüzdeki birkaç ay boyunca her iki haftada bir bir takımın ev sahipliği yapacağı serilere tanık olacağız. Maçlar 10 Nisan’da Dallas Empire takımının serisiyle başlayacak. Diğer dokuz seri de aynı şekilde iki hafta aralıklarla oynanacak. Her seri üç gün sürecek. Cuma ve pazar maçları Türkiye saatiyle 23.00’te oynanacakken cumartesi maçları 20.00’de oynanacak.

Call of Duty League’in bütün canlı etkinlikleri geçen aydan beri durmuş durumdaydı, bu zamandan beri herhangi bir rekabete tanık olmadı oyuncular. Bu hafta sonu lig çevrim içi bir şekilde de olsa devam etmiş olacak, umarız salgının getirdiği ortamın etkisinin azalmasıyla birlikte canlı etkinlikler de devam edebilir. Maçlar, ligin resmi YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir