Anasayfa > Blog > Call of Duty: Warzone Adler Intel Yerleri

Call of Duty: Warzone Adler Intel Yerleri

Yeni sezon ile birlikte yeni bir etkinlik oyuna eklendi.Adler Intel yerleri ve etkinliğin detaylarına yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 3. Sezon güncellemesi ile oyuna yeni harita değişiklikleri ve yeni silahların yanı sıra oyuna, sınırlı süreli bir etkinlik eklendi. 3. Sezon sinematiğinde gösterildiği üzere Stitch tarafından tutsak tutulan Adler’ı kurtardığımız bu etkinlik başarıyla tamamlandığında Adler Legendary Skin’ine ücretsiz erişim sağlanabiliyor. Etkinliğin tamamlanması için haritada bulunan Adler Intel Contraclerini bitirmemiz gerekiyor.

Adler Intel Nedir?

Contract yerden alındığı anda başlıyor ve size bir lokasyon belirliyor. Belirlenen lokasyona gittiğinizde sadece contract yapan takımın erişebildiği sandığı açmanız gerekiyor. Bu sandığı açtıktan sonra iki yeni lokasyon beliriyor ve son iki sandık da açıldığında contract tamamlanıyor. Nerdeyse Scavenger ile aynı olan bu contract sonunda bir de Armor Satchel elde edebilirsiniz.

Adler Intel Contractleri Nerede?

1. Farmland

Haritanın Güneybatısında bulunan Farmland alanında beliren contract Farmland sınırları içerisinde herhangi bir yerde bulunabilir. Tam yerini haritada görebilirsiniz. Bu contracti tamamladığınızda Epic Calling Card Missing’e ücretsiz sahip olabilirsiniz.

2. Factory

Son güncelleme ile oyuna eklenen yerlerden biri olan Factory alanında Adler Intel Contractini bulabilirsiniz. Bu contracti tamamladığınızda Epic Rebel Revis Sticker’ına ücretsiz sahip olabilirsiniz.

3. Summit

Oyuna son güncelleme ile dahil olan diğer bir lokasyon Summit ise haritanın Kuzeybatısında yer alıyor. Burada bulunan tamamlayarak Legendary Close Call Charm’ına ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Bu üç contract de tamamlandığında Legendary Tortured & Rescued Adler Skin’ine ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir