Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Warzone 5. Sezonu Ertelendi

Call of Duty: Warzone 5. Sezonu Ertelendi

Oyun yayımcısı Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War ve Call of Duty: Warzone Sezon 5 lansmanının 24 saat ertelendiğini açıkladı. 4. Sezonun 11 Ağustos Çarşamba akşamı bitmesi ve hemen ardından Sezon 5’in gelmesi planlanmıştı. Ancak, oyun yayımcısı Activision’un bildirmesiyle, Sezon 4’ün en az 24 saat daha uzatıldığı doğrulandı.

Activision, bugün resmi Call of Duty Twitter hesabından atılan tweetle, sezonun gecikmesini oldukça pasif bir şekilde duyurdu.

Gecikmenin sebebine Activision, kısa bir şekilde değindi. Activision, gecikmenin bu haftanın başlarında bulunan bir “test sorunu” nedeniyle olduğunu belirtiyor. Başka bir deyişle, geliştiriciler, Sezon 5’te, yayınlanmasına izin verilmeyecek kadar büyük bir sorun teşkil eden bir sorun keşfettiler. Call of Duty oyuncularına haberin geç verilmesi göz önüne alındığında, geliştiriciler muhtemelen planlanan sürüm için zamanında düzeltmeye çalışıyorlardı. Ancak bugün yapılan açıklamayla 1 gün daha ertelemek zorunda kaldılar.

Call of Duty: Black Ops Cold War ve Call of Duty: Warzone Sezon 5, cuma gününe kadar yayımlanmayacak olsa da dağıtımın bir kısmı planlandığı gibi bu gece başlayacak. Yeni programda, Call of Duty: Black Ops Cold War’un güncellemesinin bu geceden itibaren geçerli olacağı, Call of Duty: Warzone’un güncellemesinin Sezon 5’in lansmanıyla birlikte çıkacağı belirtiliyor.

Call of Duty: Warzone 5.Sezonu Ertelendi

Sezon 5, Call of Duty: Black Ops Cold War ve Call of Duty: Warzone için sağlam bir güncelleme olacak. Black Ops Cold War, yeni bir Double Agent Modu, yeni çok oyunculu haritalar ve Zombies için önemli bir güncelleme alıyor. Warzone’un 5. Sezon güncellemesi yeni mobil yayın istasyonları, yeni bir Clash modu ve yeni avantajlar sunuyor. Her ikisi de sezona yayılan üç yeni operatör, yeni silahlar ve yeni bir Sezon 5 Savaş Biletini güncellemeyle bizlere sunuyor.

Call of Duty: Black Ops Cold War ve Call of Duty: Warzone PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S’de mevcut.

Hakkında Furkan Akkoyun

8 yıldır internetle haşır neşirim. Oyun oynamayı seven, gündemi takip eden, internette girişimci kavgada çekimser, freelancer iş yapan biriyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir