Anasayfa > Espor Haberleri > Carolyn Rubenstein Misfits Gaming Ailesine Katıldı

Carolyn Rubenstein Misfits Gaming Ailesine Katıldı

Carolyn Rubenstein Misfits Gaming ailesine katıldı. Sporcuların psikolojileri alanında doktora ünvanı olan Rubenstein’a emanet edildi.

Espor camiası hem bir camia hem de endüstri olarak giderek değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. Bundan henüz 6-7 sene önce 5 arkadaşın bir araya gelip dünyayı şaşırttığı turnuva oyuncuları tarihe karışıyor. Artık espor profesyonel kulüplerde ve fiziksel sporlarla uğraşan atletlerin aldığı hizmetler de göz önüne alınarak yapılıyor. Bu duruma bir örnek olarak, spor kulüplerinin çoğunda bulunan psikolog hizmeti verilebilir. Sporcu psikolojisi üzerine uzmanlaşan psikologlar sayesinde oyuncuların maçlara tamamen odaklanmaları ve yaşayabilecekleri herhangi bir sorunda sporcunun halinden anlayan bir profesyonelle konuşmaları mümkün oluyor. E-spor dünyasına bu konsepti getiren en yeni kulüp Misfits Gaming oldu. Kulüp Carolyn Rubenstein isimli uzmanı kadrosuna dahil etti.

https://www.savebutonu.com/espor-nedir-espor-nasil-ortaya-cikmistir-1193

Carolyn Rubenstein’ın genç görüntüsünün arkasında oldukça etkileyici bir kariyer yatıyor. Eğitimini Duke Üniversitesinde alan Rubenstein, masterını prestijli Harvard Üniversitesi’nde yapmış. Daha sonra Miami Üniversitesi’nden danışmanlık doktorasını alan genç psikolog espor takımına katılana kadar Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde psikolog olarak çalışıyordu.

Misfits Gaming CEO’su Ben Spoont‘un sosyal medyada bir açıklama yaparak durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rubenstein’ın görevleri arasında, sporcularla ilgilenmenin yanı sıra, kulüp içinde bir aile ortamı yaratmak da bulunacak.

Rubenstein yeni göreviyle ilgili şunları söyledi:

Misfits Gaming ile güçlerimizi birleştirmekten ve deneyimimi organizasyonun aile kültürünü güçlendirmek için kullanacak dolayı gerçek anlamda müteşekkirim. Misfits ile ilgili yaptığım ön değerlendirmede, pro oyuncuların mental sağlığı performanslarını artırmada öncelik haline getirdiğini görmek beni çok şaşırttı.

Bu hamlenin kulübün performansına olan etkisini ise önümüzdeki turnuvalarda göreceğiz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir