Anasayfa > Espor Haberleri > Case Esports CS:GO Kadrosu Yeniden Şekilleniyor

Case Esports CS:GO Kadrosu Yeniden Şekilleniyor

Real Madrid’in orta saha oyuncusu Casemiro’nun kulübü Case Esports CS:GO kadrosunda bulunan tüm oyuncuları yedeğe çektiğini duyurdu.

9 – 11 temmuz tarihleri arasında BLAST Premier Fall Showdown‘a katılacak takımların belirlendiği İberya bölgesel elemeleri RTP Arena Cup 2021‘de mücadele edecek olan Case Esports dün öğle saatlerinde yaptığı bir açıklama ile CS:GO kadrosunda bulunan tüm oyuncuları yedeğe çektiğini duyurdu.

Case Esports CS:GO Kadrosu

İşte Madrid merkezli e-spor takımının yedeğe çektiği oyuncuların listesi:

  • Vinicius “⁠n1ssim⁠” Pereira
  • Denis “dzt” Fischer
  • Paulo “land1n” Felipe
  • Felipe Delboni
  • Yan “yepz” Pedretti

Oyunculara ek olarak takımın koçu Fernando “goblaNz” Peramo da yedeğe çekildi.

Bir Başarısızlık Hikayesi

Real Madrid‘in Brezilyalı yıldız oyuncusu Casemiro‘nun e-spor arenasına adım atmasıyla birlikte 2020’nin ekim ayında kurulan Case Esports, İspanya e-spor sahnesinde hızla yükselme ve uluslararası turnuvalarda boy gösterme amacıyla kurulmuştu. Fakat istediği başarıyı hiçbir zaman elde edemeyen takım, kayda değer bir başarı gösteremedi ve İberya elemelerinde Movistar Riders ve SAW gibi bölge takımlarına bile yenildi. Case Esports kısa bir süreliğine dünya sıralamasında 66. sıraya kadar yükselse de şu anda ilk 100’ün altına düşmüş durumda.

Organizasyon ekibi yeni kadronun ilerleyen haftalarda duyurulacağını ve buna ek olarak yeni bir projenin de yolda olduğunu duyurdu. Eğer Case Esports Brezilyalı oyunculardan oluşan bir takım kurmakta ısrar ederse şu anda inaktif pozisyonda olan deneyimli oyuncu coldzera‘yı Case Esports formasıyla görebiliriz.

 

 

 

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir