Anasayfa > Oyun Haberleri > CD Projekt’ten Cyberpunk 2077 Beta Erişimi Hakkında Uyarı Geldi

CD Projekt’ten Cyberpunk 2077 Beta Erişimi Hakkında Uyarı Geldi

CD Projekt Red, oyunculara Cyberpunk 2077 beta erişimi verdiğini iddia eden sahte e-postalar konusunda gerekli uyarıyı Twitter’dan yaptı.

Cyberpunk 2077’nin uzun zamandır beklenen ve birçok kişi tarafından talep edilen bir oyun olması, dolandırıcıları da harekete geçirmiş durumda. CD Projekt’ten olduklarını ve oyunculara Cyberpunk 2077 beta erişimi verdiğini söyleyen e-postalar gönderen dolandırıcılar yapımcı firma tarafından fark edildi. Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabından oyunculara konuyla ilgili gerekli bilgilendirme yapıldı.

“Son zamanlarda Cyberpunk 2077 için size beta erişimi verdiğini iddia eden bir e-posta aldıysanız, bizden değil. Maalesef son haftalarda böyle şeylere çok rastlamaya başladık. Sizinle e-posta üzerinden iletişime geçersek bunu her zaman @ cdprojektred com adresinden yapıyoruz.

İçerik üreticileri için de aynı şey geçerli. Her zaman @ cdprojektred com domaininden direkt olarak ulaşıyoruz. Bizimle çalıştığını iddia eden bir üçüncü parti sizinle iletişime geçiyorsa (reklam ajansı gibisinden) gerçek olmadığını varsayabilirsiniz.”

Yapımcı firma, oyun için bir beta süreci planlamadıklarını da aynı gönderinin altında duyurdu.

Son ertelemeden sonra çıkış tarihi 19 Kasım olarak açıklanan oyunla ilgili bilgiler Night City Wire etkinliğinde verilmekte. Etkinliğin ilk bölümünde verilen bilgilerin özetine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Night City Wire İlk Bölüm Özeti – Nelerden Bahsedildi?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. 1 Yeni Mesaj:
    Kendisini Polis, Savcı ya da Avukat olarak tanıtan; Bizden Cyberpunk 2077 kazandınız! diyenlere lütfen itibar etmeyiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir