Anasayfa > Oyun Haberleri > CD Projekt Red, Cyberpunk İçin Eylül Ayına Söz Verdi

CD Projekt Red, Cyberpunk İçin Eylül Ayına Söz Verdi

CD Projekt Red, Corona virüsüyle nasıl mücadele ettiğini, ne gibi önlemler aldığını ve neler planladığını açıkladı. Hayranlarını merakta bırakmayan firma Twitter’dan bizi bilgilendirdi.

Bildiğiniz gibi Corona virüsü tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. İtalya’da karantinaya alınan dev şehirlerden tutun da sinema filmlerinin ertelenmesine kadar bu sene bir çok plan altüst oldu. Virüs, oyun dünyası açısından da E3‘ün iptal edilmesi ve birçok oyunun ertelenmesi gibi sonuçlar doğurdu. Oyun yapımcısı CD Projekt Red ise onların açısından durumun nasıl olduğunu belirten bir tweet paylaştı.

“Baylar ve Bayanlar, birçoğunuz CD Projekt Red‘de işlerin nasıl olduğunu ve COVID-19‘un günden güne bizi nasıl etkilediğini merak ediyorsunuzdur. Geçen hafta, duruma uyum sağladık ve tüm organizasyonumuzda yavaş yavaş virüse karşı tedbirler aldık. Ayrıca ekipman ve altyapımızı iyileştiriyoruz ve çalışanlarımızın evlerinde güvenli bir şekilde çalışabilmesi için çaba gösteriyoruz. Bugün bu hazırlıklar sonucunda CD Projekt Red çalışanları gerektiği kadar uzaktan çalışabiliyor. Bunun her ekip üyesine en yüksek düzeyde sağlık ve güvenlik sağlayacağına inanıyoruz. Tüm bunlar herkes için biraz yeni olsa da ‘bahsimizi yükseltiyoruz’ ve Eylül ayında size bazı tekme tokatlı rol yapma oyunları getirmek için durmaksızın çabalıyoruz. Güvende kalın!”

CD Projekt Red‘in bu samimi açıklamasıyla bir yandan onların ne alemde olduğundan haberdar olurken bir yandan da Cyberpunk 2077‘yi Eylül ayına yetiştirmeye çalıştıklarını öğrenmiş olduk. Tweetin, Cyberpunk 2077 ertelenmeden önce çıkması gerektiği tarihte paylaşılması da ironik olmuş.

Coronavirüs Witcher Dizisinin Çekimlerini de Vurdu!

Sevdiğimiz oyunların aylarca ertelenmesi bizi üzse de en önemli şey tabii ki sağlık. Ne oyun yapımcılarına ne de size, bize bir zarar gelmesin efendim. O zaman bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edip, görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın, iyi oyunlar!

 

Hakkında Ahmet Taha Koçtaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir