Anasayfa > Sanat Haberleri > Coronavirüs Witcher Dizisinin Çekimlerini de Vurdu!

Coronavirüs Witcher Dizisinin Çekimlerini de Vurdu!

Dünya genelinde büyük bir hızla yayılmaya devam eden ve daha şimdiden binlerce can almış olan Coronavirüs Witcher dizisini de etkiledi. Detaylar haberimizde.

Tüm dünya genelinde bütün çabalara rağmen yayılmaya devam eden ve birçok ülkede karanatina, sokağa çıkma yasağı gibi ekstrem önlemler ile önüne geçilmeye çalışılan Coronavirüs salgını neredeyse tüm sektörleri etkilemiş durumda. Oyun ve sinema/dizi sektörlerine de darbe vuran salgın yüzünden geçtiğimiz günlerde birçok dizi ve film çekimi ertelenmiş, oyun sektöründe ise başta E3 fuarı olmak üzere birçok etkinlik iptal edilmişti.

Coronavirüs Witcher
Salgının vurduğu dizilerden biri ise Witcher oldu. Netflix yapımı olan ve kitap serisinden uyarlanan dizi geçtiğimiz günlerde ilk sezonu ile ekranlara gelmiş ve genelde olumlu yorumlar ile karşılanmıştı. Hayranlar 2. sezonu büyük bir merak içerisinde beklerken dizinin setinden kötü bir haber geldi. Coronavirüs Witcher dizisinin 2. sezon çekimlerini de vurdu. Dizinin yeni sezonun çekimlerine salgın dolayısıyla ara verildiği açıklandı.

2021 yılında çıkış yapması beklenen dizinin 2. sezonu bu haber ile birlikte biraz daha geç bir tarihte izleyiciler ile buluşacak gibi görünüyor. 2021 yılında ekranlarda görmeyi beklediğimiz dizinin 2. sezonu için ise ne daha önce açıklanmış, ne de bu erteleme haberinden sonra ortaya çıkmış resmi bir vizyon tarihi ise bulunmuyor. Elbette ki böylesine hassas bir konu üzerine verilmiş olan çekimleri erteleme kararının oldukça yerinde olduğunu da söylemek gerek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir