Anasayfa > Oyun Haberleri > CD PROJEKT Şirket Bonusları Konusunda Düzenlemeye Gitti

CD PROJEKT Şirket Bonusları Konusunda Düzenlemeye Gitti

CD Projekt, şirket bonusları konusunda düzenlemeye gitti. Oyunun sorunlu çıkışı konusunda sorumululuk alan şirket çalışanlarını mağdur etmedi.

Defalarca ertelendikten sonra oyuncusuyla 10 Aralık’ta buluşan Cyberpunk 2077, heyecanla beraber performans sorunlarını da yanında getirdi. Oyunun sürekli ertelenmesi CD PROJEKT RED‘in bir üst kuruluşu olan CD PROJEKT‘in hisslerine de yansımıştı. The Witcher 3‘ün rüzgarıyla borsadaki dalgalanmalarını stabilleştirmeyle çalışan şirket, Cyberpunk 2077’nin geliştirme sürecinde tekrar hasar görmüş ve hissleri yaklaşık %25 oranında değer kaybetmişti.

CD Projekt Red’in Hisselerinde %25’lik Düşüş!

Ancak bir çok şirketin aksine Polonya menşeili CD PROJEKT bu durumun acısını çalışanlarından çıkarmamış gibi görünüyor. Bloomberg’ün oyun haberlerini yazan Jason Schreier‘in haberine göre, CD PROJEKT, Cyberpunk 2077 geliştiricilerinin bonuslarını düzenleyen önemli bir karar aldı.

CD PROJEKT şirket bonusları konusundaki politakalarını revize etti. Daha önceden Cyberpunk 2077 çalışanlarının aldığı bonuslarda oyunun aldığı inceleme puanları da etkili olacaktı. Bu eşik Metacritic sitesinde 90 olarak belirlenmişti. Bu skor elbette oldukça yüksek ve her oyunun erişemediği bir başarı.

Cyberpunk 2077 çıkışında performans problemleriyle oyunculardan yoğun şikayet almıştı. Bu gelişmeleri değerlendiren şirket, oyuncuların şikayetleri konusunda sorumluluk aldı ve bonuslarda artık inceleme puanlarının etkisi olmayacağını belirtti.

Cyberpunk 2077 PlayStation 4 Performansıyla Dalga Konusu Oldu

2020’nin en heyecan yaratan ve tüm zamanların en iyi işlerinden birini ortaya koyan ekip bonuslarının tadını çıkarabilirler.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir