Anasayfa > Espor Haberleri > Cloud9 Takımının Desteği LemonNation Koronavirüse Yakalandı

Cloud9 Takımının Desteği LemonNation Koronavirüse Yakalandı

Cloud9’ın efsane destek oyuncusu Daerek “ LemonNation ” Hart koronavirüse yakalandığını paylaştığı bir tweet ile açıkladı.

2012’den beri League of Legends espor sahnesinde Kuzey Amerika ekiplerinden Cloud9 takımında destek oyuncusu olarak görev yapan LemonNation, dün gece Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Covid-19 virüsüne yakalandığını takipçileriyle paylaştı.

LemonNation, bu günlerde yeni kurulan Kuzey Amerika takımı Radiance‘ın menajerliğini yürütüyordu. Birçok farklı oyunda espor ekibi kurmaya çalışan Radiance’ın başarılı olmasını bekleyen birçok yorumcunun yanında, bir o kadar da başarısız olacağını tahmin eden espor severler mevcuttu.

Team Radiance başarılı olur mu olmaz mı bilemiyoruz, ancak bu sektöre bu kadar emek vermiş ve hayatını buna adamış birisi olan LemonNation’a SaveButonu ekibi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kendisi umarız bir an evvel sağlığına kavuşur ve aramıza geri döner.

Sizler için yazıyı kapatırken güzel bir LemonNation montajı bırakıyoruz. İzlerken kendisine hayran kalmamak gerçekten elde değil. Tekrardan geçmiş olsun Daerek!

 

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir