Anasayfa > Espor Haberleri > cNed Takım Arayışında

cNed Takım Arayışında

Türkiye VALORANT oyuncuları arasında parmakla gösterilen isimlerden Mehmet Yağız “cNed” İpek, son zamanlarda adına mücadele ettiği takımı team nolpenki ile yollarını ayırdı.

Türk oyuncular arasında en yeteneklilerden birisi olarak kendini birçok kez kanıtlamış genç isim Mehmet Yağız “cNed” İpek, team nolpenki‘den ayrıldığını Twitter aracılığıyla duyurdu. Genç yıldız, tekliflere açık olduğunu belirtti. Hemen hemen her ajanı oynayabildiğini ekleyen cNed, eski takım arkadaşlarına da attığı tweet’te teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Tweet şu şekilde:

cNed‘in geçmişi hakkında birtakım tartışmalar olsa da, oyuncunun yeteneği hakkında çok da tartışılacak bir şeylerin olmadığı açık. Kendini uluslararası arenada en iyi şekilde kanıtlamak için yurt dışı menşeili bir ekibe transfer olacağı yüksek ihtimal. Ancak Türkiye’nin VALORANT esporundaki yeri uluslararası arenada diğer espor dallarının aksine çok daha yukarıda olduğu için, kendisi çok iyi dizayn edilmiş bir Türk kadro tercihinde de bulunabilir. Zaman bizlere cNed’in yeni ekibini gösterecek.

Genç yeteneğe SaveButonu olarak başarılar diliyoruz!

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir