Anasayfa > Oyun Haberleri > CoD: Modern Warfare 2 Remastered Ön Yüklemesi Başladı

CoD: Modern Warfare 2 Remastered Ön Yüklemesi Başladı

CoD: Modern Warfare 2 Remastered ön yüklemesi başladı. Ön yükleme ile oyunu yayın tarihinden önce indirip zaman kazanabilirsiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered için ön yükleme bugün başladı. Daha önce fragmanı ve çıkış tarihi sızdırılan COD: Modern Warfare 2 Remastered, 30 Nisan‘da PC için oynanabilir olacak. Çıkış tarihi ertelenen bazı oyunların aksine Call of Duty’nin heyecanla beklenen remastered oyunu için bir gecikme söz konusu değil. Haber Call of Duty’nin resmi Twitter hesabından duyuruldu.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1255255558703255553

Oyunun PlayStation 4 için 50 GB kadar olması, yine benzer boyutta bir indirmenin yapılacağı anlamına geliyor. Yayınlandığı 2007 tarihinde en sevilen Call of Duty oyunları arasına giren yapımın, yenilenen yüzü için gereken sistem gereksinimleri ise şu şekilde.

  • Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit / Windows 10 64-Bit
  • Intel Core i3-530 @2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @2.80 GHz
  • 6 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTS 450 – 1GB / ATI Radeon HD 7850 – 1GB
  • 55 GB depolama alanı
  • DirectX 11

cod: modern warfare 2 remastered

Pre-Load (Ön Yükleme) Nedir?

Ön yükleme, oyunların grafikleri gelişip boyutları büyüdükçe hayatımıza giren ve ileride çoğu AAA oyunda olması beklenen bir sistem. Ön yükleme ile oyunu yayınlanmadan önce bilgisayarınıza indirip oynamaya hazır hale getirmeniz mümkün. Böylece, oyun yayınlandıktan sonra internet hızınız yüzünden yüksek boyutlu oyunları indirmeyi beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Şu an için bu sistem her oyunda mevcut değil, ancak olanların zamandan tasarruf ettirdiği kesin!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir