Anasayfa > Oyun Haberleri > Death Stranding Bilgisayar Çıkışı 14 Temmuz’a Ertelendi!

Death Stranding Bilgisayar Çıkışı 14 Temmuz’a Ertelendi!

2019’un en başarılı oyunlarından Death Stranding için bilgisayar çıkışı evden çalışma ortamından dolayı 2 Haziran’dan 14 Temmuz’a ertelendi.

Geçen sene çıkıp birçok tartışmaya söz konusu olan Kojima yapımının bilgisayara çıkacağı duyurulunca PC oyuncuları çok sevinmişti. İlk aşamada bilgisayar için ilk çıkış tarihi alttaki fragmanla birlikte 2 Haziran olarak belirtilen oyunun PC çıkışı ertelendi.

Fakat içinde bulunduğumuz durumdan dolayı çalışma şartları kötüleşince birçok şey gibi Death Stranding için de bilgisayar çıkışı ertelenmek zorunda kaldı. Twitter’dan yapılan açıklamada, evden çalışma koşullarının zamanla daha da rayına oturması için oyunun çıkışının ertelendiği belirtildi. Kojima Productions, oyunculara sabırları ve destekleri için teşekkür etti.

death stranding bilgisayar

“Kojima Productions’ın geçici bir şekilde kapatılmasının ardından evden çalışma ortamının biraz daha rayına oturmasına zaman tanımak için Death Stranding bilgisayar çıkışını 14 Temmuz 2020’ye erteliyoruz. Sabrınız ve sürekli desteğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz.”

Death Stranding, 8 Kasım 2019’da PlayStation platformu için yayınlanmıştı ve birçok kişinin “kargo simülatörü” olarak nitelediği oyunu bazıları da başarılı bir gelecek tasviri olarak görmüş, ve içinde bulunduğumuz durumu göz önünde bulundurursak fazla da yanılmamıştı. Oyunun yapımcısı Hideo Kojima, verdiği bir röportajda eleştiri oklarının hedefinde olan Death Stranding’in insanın modern çağdaki yalnızlığını anlattığını söylemişti.

Hideo Kojima, Death Stranding’in Mesajını Açıklıyor

Death Stranding Eleştirilerine Hideo Kojima’dan Cevap

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir