Anasayfa > Espor Haberleri > CS:GO BLAST Rising Turnuvası €30.000 Ödül Havuzuyla Duyuruldu!

CS:GO BLAST Rising Turnuvası €30.000 Ödül Havuzuyla Duyuruldu!

Fantasyexpo ve BLAST Rising tarafından düzenlenecek, takımların davetle katılacağı €30.000’luk ödül havuzuyla BLAST Rising turnuvası duyuruldu.

BLAST ve Fantasyexpo tarafından ortaklaşa düzenlenen BLAST Rising turnuvası, 4-22 Mayıs arasında oynanacak. Turnuvanın gerçekleşeceği üç haftanın her birinde dört gün oyun oynanacak.

On altı adet Avrupa takımının mücadele edeceği turnuvanın katılımcıları sıralamanın alt aşamalarından seçilecek. Direkt davetle turnuvaya katılacak olan takımlar, 28 Nisan’da takipçilere sunulacak. BLAST’ın Ürün ve Deneyim Direktörü Nicolas Estrup, yaptığı açıklamalarda aşağıdaki ifadeleri kullandı:

“BLAST organizasyonunda seçkin olmayı tercih ediyoruz ve turnuvalarımızdaki takımları Qualifier Series ve Race to the Global Final elemeleriyle seçiyoruz, fakat BLAST Rising’i kariyerinin her aşamasındaki takımları ve oyuncuları desteklemek için oluşturduk. Oyunculara ve takımlara sadece bizim yapabileceğimiz kadar fırsat ve tecrübe vererek BLAST Rising’in kişisel ve takımsal gelişimi hızlandıran bir platform olmasını istiyoruz.”

Turnuva, kendini kanıtlamış takımların mükemmel rekabetinden ziyade henüz yeni tanınmaya başlanmış takımların ve oyuncuların kendilerini göstermek için bulduğu bir fırsat niteliğinde. 4-22 Mayıs arasında düzenlenip 30.00 euro’luk ödül havuzuna sahip olan turnuva, BLASTtv Twitch kanalından yayınlanacak.

Detaylı bilgi için HLTV’ye göz atabilirsiniz.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir